Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj
 Promocje bukmacherskie  Poker  kasyna online  
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
Zarabianie przez internet
Autor Wiadomość
aveadam 
Nowy
Y..sami sobie cos wymyslcie:D

Wysłany: 2008-06-27, 16:47   Zarabianie przez internet

Chcesz zarobić, ale nie wiesz jak, nie masz czasu, nie wiesz jak to zrobić? Pomogę Ci w tym ;) Za chwile dowiesz się jak można zarobić pieniądze za minimalny wysiłek.

Bux.to <- to coś dla Ciebie...juz wyjaśniam ;)

Prawdę mówiąc sam jestem sceptykiem i nigdy w takie rzeczy nie wierzyłem, do czasu..aż poznałem serwis bux.to.
Dołączyłem do niego tydzień temu i muszę przyznać moje członkostwo w tym programie nabiera 'rumieńców' :)Bux.to jest amerykańskim systemem Paid To Click płacącym użytkownikom za klikanie w linki reklamowe. Ten system zarabiania jest ostatnim czasem najlepszym sposobem na zarabianie pieniędzy w internecie, zwłaszcza z Bux.to.

Firma ta w niedługim czasie, stała się hitem na światowym rynku Get Paid! W kilka miesięcy ma ponad 513.682 zarejestrowanych użytkowników i 37.974.56 $ wypłaconych pieniędzy więc musi być popularna.

Wartości linków w Bux.to wynoszą 1 ¢, a system poleconych wynosi 100%, firma godna polecenia.

• Nawigacja po stronie •

Logujemy się do naszego panelu. Klikamy na Login i wpisujemy login i hasło, po zalogowaniu mamy dostępne zakładki.

* Surf Ads - Tutaj wyświetlają się nasze płatne linki. Po kliknięciu zostaniemy przeniesieni na reklamowaną stronę. Pojawi się nam tabelka odliczająca 30 sekund. Po upływie tego czasu link zostaje zaliczony. Następnie odświeżamy zakładkę Surf Ads i powinniśmy zobaczyć przekreślony link, który przed chwilą kliknęliśmy. Powtarzamy to teraz z wszystkimi. Gdy wyklikamy wszystko musimy odczekać ok. 24h aby pojawiły się nowe.

* My Stats - Tutaj możemy obejrzeć nasze osobiste statystyki, historię, swój profil, przeczytać newsy.

* Cashout/Convert - Tutaj możemy wypłacić pieniądze lub wykupić reklame.

* My History - Tutaj możesz zobaczyć wszystkie zrealizowane wypłaty jak i oczekujące wypłaty.

* My Profile - Tutaj możesz zmienić swoje dane, adres mail.

* Referrals for you - Tutaj jest możliwość wykupienia pakietu poleconych.

* Upgrade - Tutaj możemy wykupić premiowane członkostwo.

* Messenger - Komunikator online.

* How - Zasady działania.

* FAQ - Najczęściej zadawane pytania.

* Advertise - Tutaj możesz się zareklamować.

* Contact - Kontakt z administratorem.

* Logout - Wyloguj się.

Zainteresowany? Chcesz zarabiać? Nic prostszego zarejestruj się:

http://bux.to/?r=Klorel666

a jeśli nudzi Cie klikanie, ściągnij również program :

http://rapidshare.com/fil...licker.rar.html

po ściagnieciu wystarczy go rozpakować, wpisać logi ze stronki bux.to i cieszyć się z zarabianych pieniedzy ;)

Milego zarabiania ;)

rafalkomza 
Nowy

Wysłany: 2008-11-03, 22:20   

stronka jest bardzo fajna polecam tylko że długo czekam na wypłatę, jeśli ktoś już dostał to niech pisze i niech też napisze jak długo na nią czekał

easyrider 
Nowy

Wysłany: 2008-12-04, 23:28   

No właśnie. Czy ktos już dostał wypłatę?

Odpowiedz do tematu