Wysłany: 2006-10-13, 08:13 Zakłady przez internet, pytanie-pomocy!!
Witam!!
Chciałem zapytać czy ktoś gra przez internet i jak to wygląda(nie jego gra tylko ogólnie) Bo nie mam pojecia a chciałbym spróbować i mam kilka pytań.
1.Czy numer konta zostaje mi przydzielony z którego bedzie pobierana kasa na stawianie??
2.Czy płaci sie jakiś miesięczny abonament np u takich buków jak Expekt bet at home itp??
3.Czy jeśli konto zostaje przydzielane czy sie coś płaci??
4.Jeśli wejdą kupony i na tym koncie mi narośnie to czy moge przelać później tą kase na swoje konto czy jest z tym problem??
5.Czy jest jeszcze coś o czym powinienem wiedzieć ,czy są jakies opłaty wogóle bo słyszałem że nie ma 10%-go podatku.
Bardzo prosze o szybkie odpowiedzi!!
Z góry dzięki
Ok w skrócie postaram sie odpowiedziec:
Ad 1 . Poprostu zakładasz konto ustalasz login i haslo ( tak jest np w bwin , Gamebookers , sportingbet ) lub zostaje Ci oon przydzielony ( betathome) po czym wpłacasz tam pieniadze i grasz. Rozliczane wszystko jest na bieżaco. Tzn obstawiasz cos pieniadze sa odliczane z konta wygrywasz sa doliczane.
Ad2. Nie ma zadnego abonamentu a przynajmniej o takim nie słyszałęm
Ad3. Nic nie płaci sie za założenie konta, konto zakładasz samodzielnie tak jak byś zakładał email
Ad4. W porzadnych bukach które powyżej wypisałem jak i w wielu innych problemów nie ma. musisz tylko sprawdzić bo czasami buki żądaja skanu dowodu albo karty. Czasami pieniadze sa tez wyoplacane tylko w sposob jaki tam je wplaciles - czyli np na konto albo na konto Moneybookers - ale to zalezy od regulaminu buka.
Ad5. Podatku 10 % nie ma dodatkowo sa wyzsze kursy wiec same plusy
Wiecej informacji znajdziesz na stronie http://typer.ys.pl/poradnik/ . OPisane sa tam buki i rózne porady odnosnie gracza. Moze to pomoże Ci w wyborze.
Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Ostatnio zmieniony przez gimlak 2006-10-13, 12:55, w całości zmieniany 1 raz