Moze dla niektorych to nie sa wanze powody ale Celtic w srode wygral i pewnie opijal zwyciestwo . Kilmarnosk bedzie chcialo sie zrewanzowac za porazke 0:1 w ostatnim meczu
Chociaz Celtic lepzy stawiam 1
Typy : 3 / 4 + obecnie 1 w toku
Suma zaiwestowanych stawek : 40 + 10
Wygranych stawek : +32.5
Zysk : +6.5
Yield : 63%
W środe, 5 kwietnia, Celtic Glasgow rozgrywał mecz , który już mógł przesądzić o zdobyciu mistrza Szkocji na 6 kolejek przed zakończeniem sezonu- i przesądził, Celtic na swoim terenie pokonał Hearts 1:0 i zapewnił sobie mistrza kraju! Po zdobyciu mistrzostwa Szkocji, trener Celticu Glasgow zapowiedział , że w niedzielnym ligowym meczu z Kilmarnock da szanse pograć rezerwowym zawodnikom. W Glasgow trwa mistrzowstka feta i niewiem w jakiej dyspozycji będą sami piłkarze Jedno jest pewne, nie wybiegną w podstawowym, najsilniejszym składzie. Gospodarze spotkania- drużyna Kilmarnock na swoim stadionie gra bardzo dobrze, ich bilans wynosi: 10-3-3 a w ostatnich 5-ciu meczach u siebie wygrali wszystkie pięc, a w obecnej sytuacji kadrowej gości mogą liczyć w tym spotkaniu na powiększenie swojego konta punktowego.
NHL. Po serii trudnych meczy z silnymi drużynami "gwiazdy" wyruszają do Phoenix. Drużyna gospodarzy w ostatnim czasie gra trochę lepiej, jednak ta dobra dyspozycja wynika jedynie z tego, że mieli za przeciwników drużyny z dołu tabeli. Dziś w konfrontacji z taką marką jak Stars Coyotes mogą sobie jedynie pomarzyć o korzysnym wyniku. To będzie pogrom
Oddanych typów: 4/5 + 1 w toku
suma zainwestowanych stawek : 50
wygranych stawek: 79.5
zysk: 29.5
yeld: 59%
Dzisiaj Celtic, już pewny mistrzostwa Szkocji nie będzie miał zbytniej motywacji. Co innego drużyna gospodarzy. Bo jak każdy wie, na mecze z takimi drużynami jak Celtic wszyscy dodatkowo się motywują. Takie jest moje zdanie i mój typ. POLECAM!:)
Oddanych typów: 2/2 + 1 w toku
suma zainwestowanych stawek : 20
wygranych stawek: 39.5
zysk: 19.5
yeld: 97,5%
Derbów nikt nigdy nie odpuszcza. Legia jest w znakomitej formie i powinna wygrać to spotkanie ,ale walcząca o utrzymanie Polonia długo będzie stawiać opór.
Legia w rundzie jesiennej wygrała 1:0 i myślę ,że taki wynik jest najbardziej prawdopodobmny w tym meczu.
Osasuna nie błyszczała formą w ostatnich meczach. Przegrali aż 4-0 z przeciętnym Getafe. Jeśli chcą jeszcze dogonić Real i Valencie dziś powinni zwyciężyć.
Oddanych typów: 1/5 + 1 w toku
suma zainwestowanych stawek : 50
wygranych stawek: 26
zysk: -24
yeld: -92%
Sądząc po wynikach osiąganych w British Elite Toni nie jest jeszcze w najwyższej formie. Wprost przeciwnie Kasprzak i Adams. Trochę na plus dla Tarnowa widzę pojedynki juniorskie (dobry transfer Hliba). Ale w sumie szalę zwyciestwa przechylą waleczni Loram i ostro jeżdzący Balinski.
09.04.2006#godz.19.00#Racing de Santander - FC Barcelona #2#1.60#10#bet-at-home
Mistrz Hiszpanii wyjedzie do Santader w bardzo osłabionym składzie, ale mimo to należy spodziewać się walki o zwycięstwo.Ogólnie Racing gra w kratkę przeplatając swoje mecze przegranymi i remisami, raz na jakiś czas uda im się wygrać. Wszystko to wystarczy na 14 pozycję, która nie daje pewności utrzymania.
Lista zawodników, którzy nie wystąpią w najbliższym spotkaniu jest niemniej długa jak rezerwowych zespołu z miasta Gaudiego. Nie zobaczymy: Ronaldinho, Messiego, Motty, Márqueza, Oleguera i Xaviego. Absencja El Magico spowodowana jest urazem nogi, na szczęście niegroźnym i Brazylijczyk będzie mógł wystąpić w następnym meczu z udziałem swojej drużyny. Lionel Messi co prawda wyleczył już kontuzję mięśni, ale Frank Rijkaard postanowił, iż młodzian z Argentyny zagra dopiero z Villarreal.
właśnie zauważyłem, że dałem typ za późno, wczoraj jak się okazało też, więc mogę go nie liczyć w rozliczeniu (mimo że trafiony), na dzisiaj podaje w takim razie typ zastępczy: