Siemka wszystkim!Jestem tu nowy,ale w bukmacherke bawie sie juz troszke czasu.Mam tylko maly problem.Niedawno zalozylem konto wlasnie na www.sportingbet.com .Musze szczerze przyznac,ze jest to troszke bardziej skomplikowane anizeli mi sie wydawalo na samym poczatku.Pieniadze wplacilem offline wiec musze troszke na nie poczekac( do 5 dni).Chcialbym jednak prosic Was o mala pomoc,bo np nie wiem jak tworzy sie zaklady na kilka zdarzen Jezeli ktos posiada troszke czasu i checi pomocy to prosze o kontakt przez pw lub gg 3766170.
w sportingbet jestem już dość długo zarejestrowany a co za tym idzie przegrałem już sporo kasy ale mam nadzieję że wkrótce się odbiję...
korzystam z przelewów aby wpłacać im kasę i przy wpłacie z mBanku najpóźniej na trzeci dzień już mam za co grać.
mam nadzieję że również nie będzie problemów z wypłaceniem gotówki jak już ją zdobędę
zastanawiam się jeszcze nad innym bukiem... chyba przystąpię do experta bo podobno nie robi problemów przy wypłacie a ma dość sporo ofert.
Zarejestruj się w poprzez ten link w sportingbet, wpłać po raz pierwszy min. 450 PLN i odbierz bonus 150 PLN. Więcej informacji znajdziecie tutaj.
STANDARD Bonus powitalny w sportingbet - 75 zł
Zarejestruj się w poprzez ten link sportingbet, wpłać po raz pierwszy min. 150 PLN i odbierz bonus 75 PLN. Więcej informacji znajdziecie tutaj.
sportingbet to wedlug mnie najlepszy bukmacher wysokie kursy,zaklady live,szybko kaska dochodzi juz na drugi dzien,nie ma problemu rowniez z wyplatami-sam wyplacilem okolo 10000zl bez problemu.
Wystarczy wnieść min. 5 zakładów na łączną kwotę min. 10GBP (lub równowartość w innej walucie) na dowolną drużynę z dowolnej ligi z kursem min.1.20. Gracz z najwyższym współczynnikiem procentowym zwycięskich zakładów wygrywa główna nagrodę. To takie proste.
Kiedy wygrywam?
Wszystkie zakłady muszą zostać wniesione i rozliczone w cyklach konkursowych. Na przykład, jeżeli zakład wniosłeś 25 lipca, musi on zostać rozliczony 25 lipca, aby zakwalifikować się do nagrody w cyklu dziennym. Aby ubiegać się o nagrody tygodniowe i miesięczne, zakłady muszą być wniesione i rozliczone w określonym tygodniu i miesiącu (patrz poniżej).
Klasyfikacja dzienna Codziennie: 00:01 - 23:59
50 najlepszych graczy każdego dnia wygrywają nagrody pieniężne o łącznej wartości 9.000 PLN. Gracz z najwyższym współczynnikiem procentowym zwycięskich zakładów w danym dniu wygrywa 1500 PLN. Drugie miejsce to nagroda w wysokości 1.000 PLN, a trzecie – 600 PLN.
Co tydzień
25 najlepszych graczy danego tygodnia wygrywa nagrody pieniężne o łącznej wartości 30.000 PLN. Zwycięzca klasyfikacji wygrywa 9.000 PLN lub wyjazd na mecz piłkarski dla dwóch osób w jednej z czołowych lig europejskich.
Co miesiąc
Na koniec miesiąca trzech najlepszych graczy klasyfikacji nagradzanych jest najwyższej jakości sprzętem, który pozwoli czerpać jeszcze więcej radości z oglądania futbolu. Osoba, która wygra klasyfikację otrzyma laptop Sony Vaio, 40" telewizor LCD firmy Sony, zestaw głośników, nagrywarkę DVD, pakiet Sky+, fotel La-Z-Boy i mini lodówkę. Niestety, nie będziemy mogli kupić Ci nowego domu na ten sprzęt.