Gdzie ja mogę na ten temat przeczytac bo punkt 9 regulaminu z całą pewnością tego nie przesądza.Mowa tam jest że ma byc przynajmniej 5 typów ( może byc więcej ) ze skutecznością 50 % minimum.Gdzie jest w regulaminie napisane że zwalnia się z wymogu 50% ? Nie mogę się tego doczytac a wszyscy mamy grac zgodnie z regulaminem.
Mozna bylo interpretowac ten zapis jak tomi, ale postanowilem ze nagroda za 3 miejsce, zostanie ewentualnie wyplacona po nastepnej edycji jak powroci slavvek
Jak można miec wątpliwości co do pkt. 9 regulaminu ? I to pisze vice moderator ?
Według ciebie i tomi i waszej interpretacji regulaminu to do 5 zakladów skutecznośc 50% .A jak oddam od 1 do 4 zakładów to dostanę nagrodę ? A jak oddam 6 zakładów to nie muszę miec 50% skuteczności ?To jakiś nowy regulamin.Byc może został zmieniony w tym punkcie czego ja się nie doczytałem. .Proszę więc o potwierdzenie przez prowadzącego konkurs .
Dla ścisłości - nie rozchodzi mi się o nagrodę dla delPotro ale o potwierdzenie lub nie zmian regulaminowych w tej kwestii .