Mecz dwóch bardzo wyrównanych zespołów, nie odważyłbym się na typowanie tego meczu 1x2 ... mogę jedynie próbować innych opcji, takich jak: Osasuna strzeli gola. Osasuna po fatalnych początku sezonu zaczęła wreszcie grać i zdobywać punkty, w ostatnich 10 meczach zdobyli 18 pkt a bilans bramek strzelonych/straconych prezentuje się następująco: 22 : 15. Atletico w ostatnich 10 meczach zdobyli nie wiele więcej od swoich rywali bo 19 pkt, ale za to bilans goli mają gorszy bo 14 : 6. Tzn "gorszy" to może za dużo powiedziane, powiem tak: Atletico gra bardziej defensywnie - stąd mała ilość straconych goli a Osasuna bardziej ofensywnie - większa ilość strzelonych goli (oczywiście uwzglęniając tylko 10 ostatnich meczy). Bukmacherzy dają więcej szans gospodarzom, zajmują wyższą pozycję w tabeli niż Osasuna - przypomnę: Atletico jest 5-ty a Osasuna 8-a ze stratą 6 pkt do Atletico. Jestem pewien że gdyby nie ten początek sezonu w wykonaniu Osasuny to w tej chwili byłaby przed Atletico w tabeli. No ale cóż, taki sport. W tym meczu myślę że Osasuna strzeli bramkę na wyjeździe z Atletico i to leciutko ! Biorąc pod uwagę szczególnie ich dyspozycję strzelecką w ostatnich meczach.