W Hiszpani zaczyna się walka o utrzymanie. Ten mecz ma dość spore znaczenie. 19. Betis podejmuje 13. San Sebastian, drużyny te dzielą jedynie 3 punkty. Betis wygrywając wydostanie się ze strefy dzieki ktorj ma promocje do drugiej ligi. Ma na to wielkie szanse - San Sebastian to najsłabiej grająca druzyna na wyjazdach (na 11 spotkań tylko raz wygrała i również raz zremisowała). CZyzby miala ta statystyke poprawic. Nie sadze.
Osobiscie wydaje mi sie, ze w tej kolejce zwyciestwa odniosa: Valencia, Atletiko i Celta. Ciekawy mecz zapowiada sie z Zaragossie, mozna nazwac to pojedynkim Milito vs finezja barcelony. Mysle ze mimo tego barca na fali po pokonaniu chelsea wygra w Zaragossie. Mam osobiscie rowniez nadzieje ze dobra postawe udokumentuje Villareal tym bardziej ze Forlan odzyskuje swoja strzelcka moc
08-02-2006 Copa del Rey Zaragoza Real Madrid 6 - 1
05-02-2006 Primera Division Zaragoza Betis 4 - 3
26-01-2006 Copa del Rey Zaragoza Barcelona 4 - 2
21-01-2006 Primera Division Zaragoza Atletico 0 - 2
18-01-2006 Copa del Rey Zaragoza Atletico 2 - 2
15-01-2006 Primera Division Zaragoza Mallorca 3 - 1
21-12-2005 Primera Division Zaragoza Athletic 3 - 2
12-02-2006 Primera Division Valencia Barcelona 1 - 0
29-01-2006 Primera Division Mallorca Barcelona 0 - 3
26-01-2006 Copa del Rey Zaragoza Barcelona 4 - 2
07-01-2006 Primera Division Espanyol Barcelona 1 - 2
03-01-2006 Copa del Rey Zamora Barcelona 1 - 3
17-12-2005 Primera Division Cadiz Barcelona 1 - 3
Jak widzimy powyzej jest to mecz strasznie ofensywnych druzyn,z jednej strony mamy Oscar, Diego Milito i Ewerthona a z drugiej Ronaldinho, Messi, Eto'o.Saragossa sie w koncu odnalazla po nie dosc udanym poczatku i zaczyna grac futbol na jaki ich stac,Barcelona moze byc troche zmeczona po lidze mistrzow ,lecz nie moze se pozwolic na porazke bo czuje oddech Valencii,obydwie druzyny nie skupiaja sie na obronie wiec oczekuje duzo goli i zamiast stawiac na zwyciestwo Barcelony typuje over 2.5 ,mozliwe wyniki 2-1,1-2,2-2,2-3
Alaves - Santander 1
Valencia - Getafe 1
Pewne typy na niedziele.
Zarówno Valencia jak i Alaves ostatnio grają wyśmienicie a na własnym boisku problemów nie powinni mieć
_________________ GRANDE ITALIA !!! FORZA ITALIA !!!
na "szczęscie" kupon wczesniej zawaliła mi genoa bo choć nie byłem przekonany do valencii to jednak uległem zbiorowej opinii i umieściłem ją na kuponie. valencia przed chwilą skończyła, grali w przewadze i dali sobie strzelić bramkę słabiutko ostatnio grającemu getafe. z takim charakterem to oni raczej ni emaja co marzyć o ściganiu barcelony.mogę sobie teraz wyobraźić co dziej się w wielu domach na całym świecie bo na pewno dużo ludzi na nich straciło.
jestem ciekaw czy Barcelona już utrzyma lidera i osiągnie zasłóźony tytuł...
ale nie jest łatwo mimo iż najsilniejsi nie błyszczą...
Jak to nie jest łatwo.
Real znowu popada w kryzys, Valencia remisuje z grającym w dziesiątke Getafe ,Sevilla przegrywa 5:0 i jeśli ktoś mówi że Barca nie zdobędzie tytułu lub ,że będzie mieć z tym ogromne problemy ten nie zna się Primera division
_________________ GRANDE ITALIA !!! FORZA ITALIA !!!