Nie tracę tylko inwestuję
Bukmacherkę traktuję jako inwestycję długoterminową. Nie oszukujmy się. Jeśli ktoś chce zarobić szybko to najprawdopodobniej szybciej straci.
A jeśli chodzi o skuteczność to długoterminowo wszystkie zarabiają. Czasem trafi się czarna owca, ale po to są pozostałe, żeby zmniejszać ryzyko wtopy.
Korzystając z serwisów trzeba grać za większą kasę (zakład za minimum 200 zł), i tu pojawia się ryzyko, że w jeden dzień można być nieźle do przodu, a następnego dnia wszystko stracić.
Podam przykład. Początek miesiąca był rewelacyjny; po 5 dniach 3500 zł do przodu. Kolejne 2 tygodnie to kurczenie się wygranej aż do -500 zł. Ostatnie dni to przód i jakieś 1500 in plus.
Tak więc trzeba być cierpliwym i nastawionym na zysk długoterminowy.
Jestem szczerze zainteresowany zagadnieniem . Znam kolegę , który uczynił z płatnych typów znaczne źródło zarobku , więc nie należy wg mnie bagatelizować tematu . Nie mam obecnie dużych funduszy na grę ( przeklęta progresja ) , dlatego chciałbym dokładnie dowiedzieć się jak grać .
Ostatnio zmieniony przez rommi19 2007-08-24, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
A ja powiem tak.
Z jednej strony rację mają Ci którzy mówią zeby nie kupowac abonamentu ale zas z drugiej strony medalu sytuacja wygląda inaczej.
Ja korzystam z płatnych typów ze stronki http://typerom.dbv.pl
Typy od nich biorę przez 1 miesiąc i jestem zadowolony.Nie mówię oczywiście że mają skuteczność 100% bo takowej to nikt nie ma.Ich skuteczność waha się w granicach 75-80%.Dla jednych może to być mało ale dla mnie jest to szczyt marzeń.
Znacie może jakieś inne stronki bo na tej kończy mi się abonament???
fairplair czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o tym serwisie... czy podają analizy do spotkań... jakie są kursy proponowanych przez nich typów... ile podają propozycji dziennie (czy jest to np. jeden typ na jeden dzień)... może przedstawiłbyś to na jakimś przykładzie np. starego typu (z dnia powiedzmy 20.06.2007r.)...
szczerze mówiąc ja nie kupowałem nigdy typów i raczej nie zamierzam... taką skuteczność typów 70-80% to można samemu osiągnąć zapraszam do mojego tematu na forum....
a tak w ogole to polecam serwisy z USA które cieszą się największą popularnością... i są bardzo skuteczne... ale ceny też bardzo wysokie...
No to sytuacja wygląda tak:
mają kilka wersji abonamnetu: miesięczny, tygodniowy i roczny
na specjalne życzenie można dostawać typy wraz z analizą(oczywiście drożej)
na dzień dają średnio 2-3 typy
największą skuteczność mają typując MLB bo aż 92% (wczoraj 350zl na plus)
ceny też są różne ja mam wykupiony abonament miesięczny i zapłaciłem za niego 100zł.
Najlepiej jest napisać do admina tej strony którego nick to zidane od niego z pewnością się wszystkiego dowiecie.
Słuchajcie dzisiaj na tej stronie jest super promocja.
Każdy kto dzisiaj tam się zarejestruje i wykupi abonamnet zapłaci za niego tylko 35%!!!
Bierzecie?Bo ja biorę tylko muszę się z nimi jakoś dogadać bo mi się abonament kończy w środę
Ostatnio zmieniony przez fairplair 2007-06-24, 23:46, w całości zmieniany 1 raz
Wracamy do boju po wakacyjnej przerwie. (przerwa w europejskiej piłce, ale oczywiście nie w typowaniu
Wkrótce wracają największe ligi, więc i serwisy wznawiają działalność.
Ostatnie 2 miesiące to testowanie kilku serwisów. Serwisy grające tenisa przeżywają ostatnio mały kryzys, tak więc czerwiec zakończyłem na -4000 zł (większość strat to właśnie tenis), w lipcu zdecydowałem odpuścić tenisa całkowicie (poza jednym bardzo dobrym serwisem) i kończę ten miesiąc na jednym z większych plusów ok. +6000 zł.
Udało mi się rozpocząć współpracę z kilkoma osobami z Polski i z zagranicy.
W tej chwili mamy typy z 12 serwisów w sumie za ok. 2500 zł. Lista serwisów już się wykrystalizowała i są to serwisy w 100% pewne i sprawdzone. Nie mieszają w wynikach i archiwach a ich wyniki są potwierdzone przez niezależne serwisy.
Jeśli jesteś poważnym i doświadczonym graczem, posiadasz konta w co najmniej 6 serwisach bukmacherskich a na nich minimum kilka tysięcy zł to zapraszam.
Chętnym prześlę linki do serwisów.
pozdrawiam wszystkich i życzę udanego sezonu,
pabon
skoro te serwisy są takie dobre i uczciwe to mógłbyś wkleić tutaj [to chyba nie jest zabronione przez administracje ] linki do tych serwisów z małym opisem lub nie... no, ale jeśli nie można robić reklamy i admini usuną te linki to ja z chęcią poprosze na PW
Czy to prawda że do gry płatnymi typami niezbędne jest posiadanie konta w pinnaclu ? I czy można przyjąć różną wartość jednostki w zależnośći od solidności serwisu ( np . w średnim serwsie 10 zł , a dobrym 16 zł ) , jeśli gra się w kilku ?
Jeśli chcesz grać typy z serwisu, który podaje często typy na handicapy azjatyckie to Pinnacle jest NIEZBęDNY:
- posiada największą ofertę handi azjatyckich
- ma najmniejszą marżę więc kursy są większe
- ma ogromne limity, więc nie ma sytuacji, że pozwolą ci zagrać za max. 30 Euro. Oczywiście mają limity na mniejsze ligi i na kursy, które otwierają dość wcześnie, ale później limity wzrastają
Co do stawek, to jak najbardziej możesz dobierać stawkę w zależności od solidności serwisu. Ważne, abyś trzymał się ich jednostek. Jeśli grają za 8 to ty też, jeśli za 2, ty także, itd.
Nie można przesadzać ze zwiększaniem stawek. Jeśli jakiś serwis przyniesie ci 100 jednostek zysku w miesiąc to nie możesz od razy podnosić stawki o 100 %.
Jeśli chcesz grać typy z serwisu, który podaje często typy na handicapy azjatyckie to Pinnacle jest NIEZBęDNY:
- posiada największą ofertę handi azjatyckich
- ma najmniejszą marżę więc kursy są większe
- ma ogromne limity, więc nie ma sytuacji, że pozwolą ci zagrać za max. 30 Euro. Oczywiście mają limity na mniejsze ligi i na kursy, które otwierają dość wcześnie, ale później limity wzrastają
Co do stawek, to jak najbardziej możesz dobierać stawkę w zależności od solidności serwisu. Ważne, abyś trzymał się ich jednostek. Jeśli grają za 8 to ty też, jeśli za 2, ty także, itd.
Nie można przesadzać ze zwiększaniem stawek. Jeśli jakiś serwis przyniesie ci 100 jednostek zysku w miesiąc to nie możesz od razy podnosić stawki o 100 %.
z tego co sie orientuję to Pinnacle jest absolutnym liderem i dokładnie tak jak pisal przedmówca ich oferta jesli chodzi o azjany jest największa, pzdr
Typy są mocno specyficzne, nie sadziłem ze bede zarabiał kiedys na lidze jemeńskiej, algierskiej albo australijskiej a jednak:)
Przeważnie w takich ligach nie ma duzo niespodzianek, i kursy sa większe w porównaniu do kilku lig europejskich, w ktorym na zdarzenia wychodzi takie samo prawdopodobienstwo