Kansas City Royals - Los Angeles Angels of Anaheim - under 9 - 1,90
W tym meczu proponuje typ under 9 runów ...
Los Angeles miał serie 5 overów, ale ostatnio przerwał ją uzyskując 2 undery z Chicago White Sox - oba mecze wygrane. Kansas City wczoraj zanotował under z Seattle po serii 2 overów. Bilans O/U na własnym boisku przedstawia się następująco: 5-6 a LAA na wyjazdach to 4-7 , widoczna jest przewaga underów.
Patrząc na historie spotkań pomiędzy Kansas a Los Angeles można zauważyć że w poprzednim sezonie padało o wiele więcej underów niż overów - przedstawię screeny, będzie można zobaczyć dokładnie.
Jeśli chodzi o pozycję w tabeli to Los Angeles zajmuje pierwszą lokatę z bilansem spotkań 14W-11L w zachodniej dywizji American League, a Kansas przyzwyczaiło nas do zajmowania ostatniej lokaty w centralnej dywizji American League - bilans 8W-17L. Anioły dobrze sobie radzą jak na razie, ostatno mieli serie meczy z Chicago White Sox, pierwszy mecz przegrali, ale już dwa kolejny wygrali: bilans w ostatnich 10 meczach to 8W-2L i seria 2W. Kansas natomiast rozegrali ostatnio serie meczy z Seattle - 1 wygrana i 2 przegrane.
Dodam jeszcze że LAA słabo spisuje się na wyjazdach - wygrali zaledwie 3 spotkania a 8 przegrali. Ogólnie to nie polecam grać w tym spotkaniu LAA po dość marnym kursie, a tak poza tym, nie wiem jak wy ale ja nie lubię typować pierwszych spotkań z serii (mówię o typach 12).
Wracając do under/over ... w ostatnich 10 meczach LAA zdobyło 7 overów i 3 undery a Kansas 6 overów i 4 undery. Tu akurat widać że jest przewaga overów. Ale LAA na wyjazdach ma bilans 3-7-1 , czyli 3 overy, 7 underów i 1 'remis' - czyli np była linia 8 runów i był np wynik 4-4 .
Reasumując, typuje w tym spotkaniu under 9, nie myślcie że kieruje się spotkaniami tych drużyn co były rok temu (wtedy w większości meczy padały undery), ale po prostu wydaje mi się że padnie tu under 9 runów.
Teraz trochę screenów:
LA Angels:
LAA are 2-7 in their last 9 road games.
Under is 20-7-3 in LAA last 30 Mon. games.
Under is 20-8-3 in LAA last 31 road games.
Kansas City:
KC are 4-13 in their last 17 home games.
KC are 13-41 in their last 54 Mon. games.
Over is 6-2 in KC last 8 Mon. games.
Head to Head:
LAA are 38-15 in the last 53 meetings.
Screeny pomniejszyłem bo nie chciałem żeby temat się rozmywał. Aby powiększyć wystarczy kliknąć.
Jeśli ktoś popiera ten typ/nie zgadza się zapraszam do podzielenia się własnymi uwagami przy pomocy swojej analizy.
Ostatnio zmieniony przez matiz 2007-04-30, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
Spotkanie pomiedzy NY Mets , ktore w obecnej chwili posiada bilans 15-8 a FLO Marlins , ktora po miesiac zmagan legitymuje sie bilansem 11-13 . Faworytem w dzisiejszym spotkaniue sa gospodarze , ktorzy w tym sezonie u siebie graja srednio majac bilans 6-5 . Rywalem bedzie Floryda , ktora na wyjazdach gra niezle i posiada bilans 4-6 . Dzisiaj gospodarze zagra w kole z praworecznym Orlando Hernandezem , ktory w obecnym sezonie gra bardzo dobrze i posiada bilans 2-1 oraz 2.53 ERA . Ten miotacz w swojej karierze rozegral kilka spotkan przeciw Marlins i jego statystyki po tych mecza wygladaja bardzo dobrze: 3 wygrane 1 porazka oraz 4.07 ERA - wszystko vs. Florida . Starting pitcherem gosci bedzie leworeczny Scott Olsen grajacy w tym sezonie przyzwoicie . Jego bilans w sezonie 2007 wynosi jak narazie 2-1 , ale 6.23 wynosi jego ERA . Rozegral kilka spotkan w swojej karierze przeciw Mets i ERA wynosi 3.81 . W tym sezonie Mets przeciw Marlins rozegrali dwa mecze , ktore wygrala druzyna z Nowego Jorku . Jedno ze spotkan wygral wlasnie Orlando i ukonczyl tamten mecz z 1.27 ERA Jednak dzisiaj Orlando zagra u siebie . W poprzednim sezonie Olsen przegral dwa razy na wyjezdzie przeciw Mets , jednak byly to porazki minimalne: obydwie przeciw Glavine 6-7 i 2-3 . Hernandez w ostatnich 4/5 spotkan przeciw Mets zaliczal overy w stosunku co do dzisiejszej granicy under/over . Florida wczoraj przegrala w wyjazdowym spotkaniu przeciw Phillies dosc gladko , odbijajac tylko kilka pilek . Zas Mets wczoraj wygrali z Nats po slabym spotkaniu 1-0 . Gdyby nie Maine to Mets mogli by miec problemy z Nats . Ostatnie dwa spotkania Scotta to porazka overowa z Nats i wygrana underowa z Braves .
Pitcher gospodarzy ostatnio rozegral dwa dobre mecze bowiem obydwa wygral . Jedno wyjazdowe wlasnie przeciw Florydzie a drugi u siebie przeciw Colorado . Moim zdaniem Mets dzisiaj wygraja bo ostatni ich mecz u siebie przeciw Colorado przegrany 5-11 troszeczke zdenerwowal ich kibicow i coach'a
Los Angeles Dodgers - Arizona Diamondbacks over 7
Spotkanie pomiedzy druzynami , ktore w ostatnich dziesieciu spotkaniach prezentuja bardzo podobna forme w MLB . Zarowno Arizona jak i Los Angeles wygrali z ostatnich dziesieciu spotkan po piec meczy . Jednak w duzo lepszych nastrojach sa goscie , ktorzy wczoraj wygrali piate spotkanie pod rzad , fundujac SF sweep'a . Zarowno Arizona na wyjazdach jak i Los Angeles u siebie maja bilans 6-6 . Dzisiaj w kole gospodarzy zagra Randy Wolf grajacy w tym sezonie 3-2 , 4.20 ERA , jednak jego bilans gier przeciw Diamond jest bardzo dobry i wynosi 4-1 i 3.50 ERA . Jego vis-a bedzie mlodszy , ale bardzo zdolny i chwalony praworeczny lider pitcherow druzyny z Arizony - Brandon Webb , w tym sezonie grajacy 1-1 , 3.60 ERA . W meczach przeciw Dodgers ma bilans 5-3 i 3.62 ERA W tym sezonie ARI z LAD spotkala sie dwa razy . Obydwa mecze na stadionie Diamond wygrali goscie z LA . W poprzednim sezonie Webb u siebie pokonal Dodgers 5-2 , ale na wyjezdzie dawno nie gral przeciw Dodgers . Wczoraj gospodarze bardzo dobrze grali w ofensywie z SDG , co zapewnilo im wygrana po rozegraniu extra innings . Goscie maja na koncie trzy undery pod rzad oraz piec zwyciestw z rzedu . Gospodarze nie wygrali juz u siebie w MLB od czterech spotkan , ponoszac porazki z SDG i PIT . Trzeba zwrocic uwage ze Dodgers u siebie notujac najwiecej overow z calej NL Ostatni mecz Webb'a to wygrana z San Diego 3-2 , a miotacz gospodarzy ostatnio wygral z SF i przegral z PIT . Obydwa mecze zakonczyly sie overami , a jego druzyna pod jego wodza w tych meczach stracila trzy runs Mysle ze zarowno over jak i wygrana gospodarzy bardzo prawdopodobna
Ale mam synrom wypalenia i miałem dziś nie stawiać MLB, bo po w 2 meczach które miałem stawiać (San Diego i Toronto) kursy odstraszają. Tak sobie rano przed wystaiweniem kursów myślałem jaki by tu jeszcze 2 mecz wybrać i pomyślałem o Florydzie, ale później stwierdziłem że nie warto za duże ryzyko itp. Aż tu przed chwilą nie zajrzałem na covers i patrze w "Hot lines: Today's bets" jest moja Floryda, więc się jednak skusze, a o to kródka analiza:
NY Metz - Florida Merlins kurs 2.30
A powiem jeszcze że wpływ na to miało jeszcze trafienie wczoraj kursu 2.60 na Detroit. Ale wracając do tematu. NY Mets jak to widać po statystykach grają zdecydowanie lepiej na wyjazdach, na Shea Stadium bilans 6-5 jest bardzo mizerny. Ja osobiście starałem sobie przypomnieć i jakoś nie pamiętam by w tym sezonie Metsi zdowyli jakiegoś sweepa na własnym stadionie. Patrząc na pitcherów Olsen sprawia wrażenie pewniejszego, gdyż dla jeog vis-a-vi będzie to pierwszy mecz w tym sezonie, na dodatek debiut w barwach Mtesów więc może użołyć się całkiem różnie. Tak jeszcze spoglądająć na staystyki Olsena to 20 SO w 26 inningach może napawać pewnym optymizmem. No i też ważna sprawa w dzisiejszym meczu w drużynie gospodarzy nie wystąpi Jose Valentin, na co warto zdecydowanie zwrócić uwagę. W tym sezonie przeciwko florydzie 9 at bat na co 5 odbić i 1 Home Run do tego dobre, nawet świetne AVG .556 - cieszy to że w dzisiejszym meczu nie wystąpi. Do tego wczorajsze tylko 1-0 z Nationals podpowiada mi że to Floryda dziś wygra.
Toronto Bluejays - Texas Rangers (-1.5) 1/1.89 6-1
Wybrani pitchers R. Halladay - V. Padilla
Dziś o 1.05 po raz 4 w obecnym sezonie zmierzą się ze sobą drużyny z Toronto i Texasu. Dwu krotnie lepsi okazali się gracze przyjezdni pokonując Toronto: 5-3 i 9-8 ale wczoraj górą byli gospodarze wygrywając 7-3. Dziś w drużynie gospodarzy wystąpi o wiele lepszy pitcher niż wczoraj i dziś tym bardziej powinni wygrać to spotkanie. Texas i tak dużo już na Rogers Centre wygrywając dwa pierwsze spotkania. Jak już wspomniałem dziś wystąpi o wiele lepszy pitcher niż wczoraj czyli gwiazda: R. Halladay (3-0, 2.58), który w obecnym sezonie spisuje się fenomenalnie wygrywając spotkania z Tampa Bay, Detroit i Bostonem. Dodam rewelacyjne staty z poprzedniego sezonu: 16-5 3.19 Po drugiej stronie wystąpi nie najlepiej spisujący się w obecnym sezonie: V. Padilla (0-3, 5.79). Choć w poprzednim sezonie spisał się dobrze to w tym nie może odnaleźć tej formy. Przegrał spotkania z Aniołami, Bostonem i Seattle. W ubiegłorocznej konfrontacji TOR - TEX na zaledwie 6 spotkań Kanadyjczycy górą byli tylko dwukrotnie. Ale czy dziś będzie podobnie?? nie sądze. Górą będą gracze z Kanady
Ostatnio zmieniony przez WeronikaZal 2007-05-01, 05:27, w całości zmieniany 1 raz
Kansas City Royals - Los Angeles Angels of Anaheim - under 9 - 1,90
Cytat:
matiz przepraszam z jakiej strony czerpiesz te statystyki dzieki.
Nie dawno utworzyłem temat w tym dziale z linkami ... tam są strony w których zawarte są wszystkie statystyki potrzebne do MLB.
Cleveland Indians - Toronto Blue Jays - 1 - 1,65
Indianie zajmują pierwszą lokatę w centralnej dywizji American League z bilansem spotkań 14-8 , Toronto jest drugie we wschodniej dywizji. Toronto wczoraj pokonali Texas Rangers pod wodzą Roya Halladaya 6-1 , a Cleveland również pokonali Baltimore 6-1 ... przypomnę że przed drugim spotkaniem z Baltimore, Cleveland miało serię 6 wygranych spotkań. Wczoraj dzięki zwycięstwu z Baltimore, mam nadzieję że rozpoczęło kolejną długą serię zwycięstw i dzisiaj odprawią Toronto z kwitkiem. Dodam że Indianie u siebie gra dobrze - bilans 8-3 , Toronto na obcych boiskach ma bilans 6-5 . Cleveland w ostatnich spotkaniach radzi sobie bardzo dobrze, dzisiaj powinni wykorzystać atutu własnego boiska i pokonać Toronto.
Pitcherzy:
Sabathia ma dobry bilans jeśli chodzi o mecze z Toronto: 5 wygranych i 3 przegrane.
W ostatnim meczu w któym występował Sabathia - z Texasem, popełnił 5 ER - earned runs, czyli popełnienie błędów przez pitchera tzn. nie wynikłych w wyniku błędu graczy z pola. No ale jednak mimo tych błędów mecz wygrany.
Zaś Burnett ostatnim razem rozegrał bardzo dobre spotkanie z Yankesami i poprowadził swój zespół do wygranej 6-0 . Burnett w meczach z Cleveland popełniał sporo błędów, ogółem grał słabo, z Indianami ma bilans 1-2 i ERA 7.27 .
Reasumując typuje zwycięstwo gospodarzy, kurs nie jest zachwycający, ale Indianie gra bardzo dobrze u siebie + dobry miotacz = wygrana. Tylko żeby Halladay nie wyszedł na biosko później, bo może być kiepsko, hehe.
Nie dawno utworzyłem temat w tym dziale z linkami ... tam są strony w których zawarte są wszystkie statystyki potrzebne do MLB.
potrzebuje link do tych tabelek h2h co dales nie moge znalesc ich w tych linkach twoich moglbys byc tak mily i podac konkretny link? dzieki
A myślisz że ktoś pokazywał gdzie mam kliknąć ? Ja spędziłem na poznaniu stron i MLB kilka dobrych godzin, wystarczy poszukać !
Mówisz że nie możesz znaleźć strony z której korzystałem ... aha, no to patrz
Wchodzisz do tematu z linkami który utworzyłem, klikasz w link ze stroną np http://www.covers.com/sports/mlb/mlb_main.aspx?t=0 po prawej klikasz w spotkanie które cie interesuje i Matchup i tam masz te tabelki z których m.in. korzystałem ...
I co nie było strony w temacie z linkami ? Szukanie nie boli
potrzebuje link do tych tabelek h2h co dales nie moge znalesc ich w tych linkach twoich moglbys byc tak mily i podac konkretny link? dzieki
A myślisz że ktoś pokazywał gdzie mam kliknąć ? Ja spędziłem na poznaniu stron i MLB kilka dobrych godzin, wystarczy poszukać !
Mówisz że nie możesz znaleźć strony z której korzystałem ... aha, no to patrz
Wchodzisz do tematu z linkami który utworzyłem, klikasz w link ze stroną np http://www.covers.com/sports/mlb/mlb_main.aspx?t=0 po prawej klikasz w spotkanie które cie interesuje i Matchup i tam masz te tabelki z których m.in. korzystałem ...
I co nie było strony w temacie z linkami ? Szukanie nie boli
Sory że tak ostro ale czasami trzeba.
spoko dzieki wielkkie nie bylo ostro odwiedzilem wszystkie linki ktore podales w temacie tylko poprostu nie wiedzailem gdzie to znalesc ze tzreba kliknac match up sorka za samieszanie jeszcze raz dzieki.
Wczorajsze spotkanie pomiedzy Mets i Marlins zakonczylo sie wygrana gosci 9-6 . Przyjezdni zaprezentowali bardzo solidna forme w ofensywie co bylo kluczem od zwyciestwa . Ciezko wytypowac czy Mets odgryza sie dzisiaj za wczorajsza porazke , bowiem w tym sezonie graja slabo na wlasnym stadionie . Zas Florida prezentuje sie dobrze i ma juz bilans 12-13 . Dzisiaj w kole gospodarzy zagra praworeczny Mike Pelfrey , w tym sezonie grajacy slabo . Jego bilans wynosi 0-2 , 7.90 ERA Jednak w swojej karierze rozegral tylko kilka spotkan i bilans po tych spotkaniach przeciw Florydzie wynosi 1-0 , 4.91 ERA . Starting pitcherem gosci bedzie tez praworeczny Ricky Nolasco , ktory w tym sezonie gra fatalnie . Wprawdzie ma bilans 0-0 , ale jego ERA wynosi 20.25 Rowniez w meczach przeciw Mets spisuje sie bardzo slabo . Bilans slaby 0-3 i do tego fatalna 19.73 ERA vs. Mets. Jak narazie w tym sezonie Mets grali z Marlins trzy razy . Dwa mecze wygrali Mets a wczoraj wygrala Floryda . Wszystkie trzy mecze konczyly sie overami . W poprzednim sezonie Pelfrey rzucal przeciw Marlins dwa razy(wyjazd i dom): wygral u siebie 17-3 i przegral na wyjezdzie 5-6 , a wiec widzimy ze obydwa mecze overowe wyniki . Nolasco poniosl trzy porazki , ktore konczyly sie overami . Mets wczoraj po serii trzech underow zaliczyli over z Floryda , jednak przegrali . Ostatnie dwa mecze Pelfrey'a to dwie przegrane u siebie z Atlanta(over) i Colorado(over) . Pitcher gospodarzy bedzie chcial sie przelamac i udowodnic swoim kibicom ze wcale nie jest takim slabym miotaczem . Dlatego gospodarze powinni zrewanzowac sie rywlom za wczorajsza latwa porazke . Goscie to najbardziej overowa druzyna z NL
Cleveland Indians - Toronto Blue Jays under 8.5
Spotkanie pomiedzy Indians i Blue Jays bedzie juz siodmym spotkaniem tych druzyn w sezonie 2007 Napewno faworytem dzisiejszego spotkania sa Indianie , ktorzy ostatnio graja troche lepiej niz rywal . W tym sezonie Cleveland u siebie gra znakomicie i posiada bilans 7-3 . Toronto w meczach na obcych boiskach rowniez gra dobrze o czym swiadczy bilans 6-5 . Dzisiaj gospodarze zagra w kole z Carlosem Sabathia , ktory w tym sezonie spisuje sie bardzo dobrze o czym mowi bilans 3-0 , 3.18 ERA Rowniez bilans przeciw Blue Jays ma niezly 5-3 , 3.62 ERA Starting pitcherem gosci bedzie dzisiaj Adam Burnett 2-1 , 4.18 ERA w tym sezonie , a w meczach przeciw Indians ma bilans 1-2 , 7.27 ERA W tym sezonie mecze bezposrednie miedzy tymi druzynami najczesciej wygrywala druzyna , ktora grala w roli gospodarza . Cleveland wygralo cztery mecze , a
Toronto tylko dwa . W czterech meczach zanotowano under a dwa spotkania skonczyly sie overem . Sabathia rzucal juz dwa razy przeciw Blue Jays w tym sezonie . Na wyjezdzie przegral minimalnie(under) i dosc pewnie wygral u siebie(under) . Burnett rzucal na wyjezdzie przeciw Cleveland i przegral ale zaliczyl over . Na wlasnym stadionie Sabathia przeciw Toronto nie zaliczyl overa od 2003 roku Goscie maja serie dwoch underow pod rzad i dwoch zwyciestw pod rzad . Gospodarze z ostatnich dziesieciu spotkan przegrali tylko dwa mecze Ostatnie dwa mecze Sabathii w MLB to dwie wygrane z Texasem(over) i z Tampa(under) . Pitcher gosci ostatnio pokonal Yankees 6-0(under) i polegl w meczu z Baltimore 4-5(over) . Ciezko wytypowac kto dzis wygra ale na pewno wieksze szanse maja gospodarze .
Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez cardinals 2007-05-02, 07:47, w całości zmieniany 1 raz
Pitsbourgh Pirates - Chicago Cubs kurs 1.60
W tym siezonie już kilka razy stawiałem na Chicago, gdy Ted Lilly rozpoczynał w ich barwach ten mecz.Przyznam raz się na tym przejachałem, ale mnie to nie ostrasza by mu znów zaufać. Dziś gra drugi wyjazdowy mecz. Przedsezonowe wzmocnienia sprawiły, że Cubsi mają zdecydowanie lepszy zespół od piratów, ale co ciekawe do tej pory lepszy bilans ma ekipa z Pittsbourgha - 12-12 do 10-14 Cubsów. Dzisieszy mecz zostanie rozegrany w Pistburgu co o dziwo jest atutem gości, którym zdecydowanie gra na Wrigley field w Chicago sie nie układa, lepiej grają na wyjazdach podobnie zresztą jak Piraci tylko im przyjdzie rozegrać dzisiejszy mecz na własnym stadionie. Start pitcherem moich faworytów dziś jest Ted Lilly, któremu po serii ciężkich spotkań trafił się łatwiejszy rywal. tu pasuje przytoczyć kilka najważniejszych statystyk dotyczących Lilliego: w meczach tego sezonu uzyskał on świetne, biorąc po uwagę rywali, ERA 2.18. Bilans po tych spotkaniach to 2-2, do tej pory grał w pięciu spotkaniach w 33 innngach, w których rywale zdobyli 21 hits tyle hits ma na koncie jego dzisiejszy vis-a-vi Tony Armas tylko, że w niecałych 12 inningach. Jak widać różnica klas jest znacząca, warto jeszcze dodać iż Ted Lilly najlepsze swoje spotkanie rozegrał na wyjeździe przeciwko Cincinatti, a było to jedyne rozegrane do tej pory przez niego wyjazdowe spotkanie w którym wywalczył ERA 1.29, a Cubsi oczywiście wygrali. Według mnie dzisiejsze zwycięstwo Cubsów zapowiada też wczorajsza minimalna przegrana 3-2, która dziś przy aż takiej przewadze pitchera nie powinna się powtórzyć.
Nie mam siły ani czasu by tak obszernie się rozpisywać o 2 pozostałych typach, ale w ttórdkich zdaniach postaram się straścić dlaczego akurat je wybrałem.
Houston Astros - Cincinatti Reds kurs 1.90
Nie wyobrażam sobie by tak znakomity pitcher jak Bronson Arroyo przegrał kolejne spotkanie. W kwietniu miał fatalną passe, ale ona kiedyś musi się skończyć. Nie wygrać żadnego meczu przy ERA poniżej 3, to musi się zdecydoanie skończyć. Zwłaszcza że rywal na podobnym poziomie, na dodatek lepiej grający wyjazdowe mecze.
Atlanta Braves - Philadelphia Phillies kurs 1.70
Na to czekałem od czwartku w zespole Filadelfii mecz zaczyna Cole Hamels, po prostu nie ma opcji by gracz z tak niesamowitą liczbą strajków przegrał drugi mecz z rzędu. W 33 inningach 37 strajków, na dodatek na wyjazdach ERA 1.80, a jeszcze fajna forma Rollinsa. Filadelfia po prostu dziś wygra.
Trzecie spotkanie w tym tygodniu i szoste w calym sezonie odbedzie sie w Detroit gdzie Tigers beda goscic Orioles z Baltimore . Oba mecze w tym tygodniu wygraly Tyygrysy pokonujac rywala 8-4 i 5-4 . O's w tym sezonie tylko raz zdolali wygrac z druzyna Detroit . Jak narazie Detroit u siebie spisuje sie srednio z bilansem 7-6 . Goscie w potyczkach wyjazdowych prezentuja slabsza forme o czym mowi statystyka pieciu wygranych i dziewieciu porazek . Dzisiaj w kole miejscowych zagra leworeczny Nate Robertson grajacy w tym sezonie bardzo dobrze i posiada bilans 2-1 , 2.43 ERA . Ten miotacz posiada znakomity bilans meczy przeciw O's , ktory wynosi 3-1 , 3.11 w calej karierze oraz w tym sezonie 1-0 , 0.00 ERA Jego vis-a-vi bedzie praworeczny miotacz O's - Steve Trachsel grajacy w poprzednim sezonie dla Mets . Jego aktualny bilans wynosi 1-2 , 4.13 ERA wraz ze slaba gra na wyjazdach . W tym sezonie Robertson pokonal juz O's na wyjezdzie wygrywajac 3-1 , wtedy rzucal przeciw Wright . Robertson jeszcze nigdy nie przegral w barwach Detroit u siebie przeciw ekipie Baltimore . Goscie ostatnio graja bardzo slabo , bowiem przegrali az 8/10 ostatnich spotkan w MLB , majac serie trzech porazek pod rzad Gospodarze wygrali 6/10 spotkan , majac na koncie trzy zwyciestwa z rzedu . Ostatnie dwa spotkania Traschela to overowa wygrana z Toronto i porazka underowa przeciw Cleveland . Pitcher gospodarzy ostatnio poniosl dwie porazki: 5-7 z White Sox na wlasnym stadionie i rowniez u siebie z Minnesota 3-5 . Flatego jak widzimy Robertson ma dla kogo grac i powinien przelamac sie i w pelni odzyskac zaufanie kibicow .