Wtorek
20:00 Alkmaar - Maastricht 1.20 4.80 9.20
20:00 Helmond - Roda 3.60 3.15 1.80
Środa
Groningen - PSV 4.00 3.15 1.70
Czwartek
20:45 Heerenveen - Ajax 2.60 3.05 2.30
Pucharek Holandii Alkmaar mysle ze pewny, Roda większosć typerów daje tutaj gołego X dlatego x2 bedzie najpewniejsze
PSV to pewniaczek , a ajax coż ja osobiscie po ligowej kompromitacji dałbym 1 albo 1x zalezy od kuponiku:D:D
Ostatnio zmieniony przez TELE 2007-03-23, 15:57, w całości zmieniany 1 raz
Ja na Heerenveen daje, Ajax jest teraz cienki. Fuksem wygral z Twente ale z Utrechtem mu juz tak nie poszlo No i od daaaawna nie wygral z Heerenveen na wyjezdzie Ostatni raz w 2002 roku )
czy ajax odpusci to watpie, w sumie to ich jedyna nadzieja zeby grac w pucharach w przyszlym sezonie. Ale i dla heerenveen to jedyna szansa. Bedzie ciekawy mecz i worownany ale stawiam, ze jednak ajax nie da rady zwlaszcza w takiej formie
tak wlasnie sie dowiedzialem ze tylko jeden mecz ale poczytalem troche, pogrzebalem i jak dla mnie mecz jest no bet. kazdy wynik moze pasc. Niby tutaj wpadka w lidze ostatnio ale ajax grywa ostatnio w kratke. Raz porazka a zaraz zwyciestwo. Co do herenven no nie graja tesh znowu realcji , ich 3 ostatnie mecze to :
Roosendaal RBC Heerenveen SC 0:2 ( z ostatnim w tabeli druzyna )
Heerenveen SC Sparta Rotterdam 0:0 ( z 14 druzyna w tabeli )
Groningen FC Heerenveen SC 2:0 ( 5 miejsce )
Czyli rewelacji nie sprawiaja. Ajax tesh rewelacji ostatnio nie poczynal, a h2h wskazuje na Herenven. Nie wiadomo tesh jak z kontuzjami. AJax gral w osatnim meczu bez 7 zawodnikow. Dzisiaj czesc ma wrocic. Wedlug mnie tutaj moze byc wszystko mozliwe
ale z drugiej strony pojawia sie kwestia ze to dla obydwoch zespolow wielka szansa na wystepy w europejskich pucharach. Mysle ze Ajax nie odda łatwo tego meczu.