hehe ja czekam czekam cały czas nie tylko na wypłaty, ale także na wznowienie własnie tych edycji. Mam nadzieje, że w koncu beda one wznowione...
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
Widze, że konkurs już będzie "wznowiony", Dobrze, że jest taka osoba jak Patab
edit by patab
Spoko, nie wszyscy podzielają takie zdanie
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
Ostatnio zmieniony przez patab 2008-08-14, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-08-18, 16:11
Jak to za mało osób? Nie ma punktu w regulaminie mówiącym o minimalnej ilości osób biorących udział w konkursie. Ta edycja powinna być rozliczona jak każda inna. Czekam na podsumowanie. Pozdrawiam
Tak jest! Mam tylko pytanie do Pataba: czy te wstepne podliczenia wkleisz do rankingu edycji?
Z góry dzięki i już czekam na kaske
mam spore wątpliwości. Pinnacle zawsze podaje prawidłową godzinę rozpoczęcia meczu. A mecz zaczynał się o 6 naszego czasu, a nie o 23.00. 23:00 to podaje bwin, bo u nich nie ma rozróznienia, w bwin mecze które są w nocy następnego dnia wpisywane są na 23:00 dnia poprzedniego.
Nie wiem co na to patab, ale tak wpisywać godzin nie można, nawet gdyby było to bwin (Pinnacle już pisałem, podaje dokładne godziny, więc nie wiem skąd 23:00). I to w dodatku zakład, który decyduje o wygranej.
Trudny orzech do zgryzienia.
_________________ Życie to nieudany wynalazek diabła.
Grzeg na pinacle był ten mecz o 23:00 razem z dwoma innymi meczami...mecz oczywiście był zaplanowany na godzinę 23:00 czasu polskiego, lecz później musieli go przesunąć, nie wiem jak jest tutaj, lecz w konkursach: Kupon Dnia i Konkurs Tenisowy ten typ byłby na 100% prawidłowy. Jak będzie tutaj zdecyduje na pewno patab. Od razu mówię, że to nie oszustwo, nigdy nie oszukiwałem i nie bedę! Mecz po prostu był zaplanowany na 23:00, pisałem go chyba o 20:30, więc przez 2,5 godziny mogli przesunąć to wydarzenie. To tyle z mojej strony. Teraz pozostaje nam tylko czekać na pataba, który rzeczywiście ma trudny orzech do zgryzienia.