Wysłany: 2006-03-02, 17:38
Zgadza się. Już piszę do michaela007acm odpowiedniego msg. Typy można powtarzać bo cięzko tego zabronić .... ale skoro już jakis typ gramy to powinniśmy mieć jakiekolwiek zdanie na temat typu i przesłanki aby go zagrać.
Teraz i tak już za późno na edycję typu i opisu bo mecz poszedł, ale kolejne tego typu zagranie - nieważne czyje, bedzie ukarane skasowaniem typu jeszcze przed meczem.
Pół biedy, że chociaż podał czyja to analiza była
_________________ [hr]Nie Warto Się Starać Bo Całego Wina Nie Wypijesz I wszystkich Kobiet Nie Przelecisz
Syn Bruc`a Lee niestety podał złą datę i godzinę rozpoczęcia meczu. Mecz w typie na dzień 2.03 a faktycznie mecz rozgywany jest dnia 3.03. Nie wiem jak to zostanie rozwiązane ale albo typ zostanie uznany na dzień 3.03 albo nie wiem co.
Wysłany: 2006-03-02, 19:50
kurcze i kolejny problem
akurat to wynika z faktu iż Profesjonal takie daty podaje, wiec sama data jest ok . Syn Bruce'a nie zawinił tu, dlatego też nie widze potrzeby przenoszenia typu. Skoro zdecydowal sie na Profesjonal i taki typ - niech juz zostanie.
_________________ [hr]Nie Warto Się Starać Bo Całego Wina Nie Wypijesz I wszystkich Kobiet Nie Przelecisz
jednak dobrym rozwiązaniem była by możliwość zaliczania typów nocnych do dnia poprzedniego - można by zrobić tak że typy wieczorne zapisywane by były że się odbywają np o 23:59 wtedy nie trzeba by w skrypcie nic zmieniać. A np w opisie podawałoby się prawidłową godzinę rozpoczęcia.
Oczywiście takie zmiany wprowadzone w tej edycji już chyba nie będą - jakby co to dopiero od przyszłej
Bardzo mi sie podoba ten konkurs ale moim zdaniem lepiej by bylo gdy by typer wygrany dostal 75zl 2 typer 30zl a 3 20zl wtedy by bardziej zachecilo wszystkich do granai bo jak komus sie poszczescie pare meczy wejdzie o duzym kursie i ma duzo jdnostek to reszcie sie nie chce grac....mi np. nie idzie rewelacyjeni ale ja traktuje to jako dobra zabawe....:)
mam pytanie co sie dziej jezeli mecz sie nie odbyl i zostal przelozony na inny termin zostanie anulowany czy poprostu po tym jak sioe odbedzie zostana wpisane wyniki??
Bardzo mi sie podoba ten konkurs ale moim zdaniem lepiej by bylo gdy by typer wygrany dostal 75zl 2 typer 30zl a 3 20zl wtedy by bardziej zachecilo wszystkich do granai bo jak komus sie poszczescie pare meczy wejdzie o duzym kursie i ma duzo jdnostek to reszcie sie nie chce grac....mi np. nie idzie rewelacyjeni ale ja traktuje to jako dobra zabawe....Smile
Czytaj wczesniejsze posty, juz takie propozycje byly, odnosnie nagrod. W nastepnej edycji bedzie, a to zalezy głownie od zainteresowania konkursem (slowa gimlaka),
Czytales ty regulamin w tym konkursie niema juz fuksiarstwa, jest ograniczony kurs od 1,4 do 4 zł. >> regulamin
Cytat:
mam pytanie co sie dziej jezeli mecz sie nie odbyl i zostal przelozony na inny termin zostanie anulowany czy poprostu po tym jak sioe odbedzie zostana wpisane wyniki??
Zostana anulowany.
P.S. Edytuj swoje posty na przyszlosc, jesli wysylasz jeden po drugim
Wiadomo bez szczescia duzo sie nie osiagnie, ale ten konkurs nie polega na tym ze kto ma wiekszego farta, ale na znajomosci, wiedzy i przewidywaniu (no i troche na szczesciu, ale nie na takim ze stawka ponad 10)
A dlaczego moj typ z dnia
11.3 Girondins Bordeaux - Toulouse under 2,5 1.45 10/10
zostal rozliczony jako bledny. Przecierz wynik byl 2 : 0 , a to jest under