_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
9. Kursy muszą mieścić się w przedziale 1.4 - 10. Typy z mniejszymi kursami będą karane 10 punktami ujemnymi. Typy z kursami większymi niż 4 w momencie rozliczania będą zrównywane do 4 (a więc w panelu należy podać kurs 4.0) - czyli faktycznie można je grac, ale nie odniesiemy dodatkowych korzyści.
AHa juz wiem to ja pozniej skoryguje moje podsumowanie
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
Mecz Safin - Zverev sie nie odbył czyli 0
Mecz Nalbandian - Jahansson sie odbył, wygrał Nalbandian, lecz -10
I to by bylo na tyle...
Wg. mnie:
Typ wystawiony w konkursie, typ łamiący regulamin. Kara zgodna z regulaminem -> -10.
Nie ma znaczenie czy byl trafiony czy nie, czy tez zdarzenie odwłano (nie odbyło sie).
Nathan "jesli typ nie został rozegrany 0" oczywiscie zagrałem teb typ, lecz sie NA SZCZESCIE nie odbył
regulamin mówi tutaj jasno (przynajmniej dla mnie)...
Stą stawką Nathan dobrze pisze. A wychodzi mi 26 po policzeniu kolejny raz moich 5 typów, i pomylilem się piszącprzy ostatnim typie zysk 26 bo powinno być 27 sorki. I wtedy w klasyfikacji bede2.