Wysłany: 2006-02-05, 14:57 Jak zarobic na Live na BetAndWin
System ten polega na graniu na live w baw Over i Under 2.5 gola Przykałdowo
Mecz Milan - Juventus przed meczem kurs na Under jest zazwycaj 1.75 a na Over 1.85 stawiamy Under np za 100zł do wygrania 175 mecz jest na live na betandwin po 10 min gdy jest 0-0 kurs na over zwrasta srednio do 2.20 wtedy gdy postawimy za 80 zł jestesmy 4 zł na minus poczekamy jeszcze 5 - 10 min kurs wtedy wynosi 2.60 stawiamy za 70 zł i jestesmy juz na plus obojetnie czy bedzie Over czy tez Under jest to swietny sysem gdy stawiamy za troszke wiekszom kaske jezli takiej nie mamy to wtedy musimy poczekac az kurs jeszcze troche wzrosnie ja tak kiedys grałem i wyslem na tym całkiem niezle polecam dla poczatkujacych
problem jest taki z bawem że bardzo łątwo tam złapać limity ... ja sporo gralem tam na livebetting i dostałem limit 20 euro..
No to jest właśnie główna wada buków internetowych. Ja narazie ... no właśnie ... na szczęscie czy niestety ... limitów nie załapałem. Zresztą za baw nie przepadam specjalnie ... zniechęcają mnie strasznie niskie kursy w tenisie, a to jest moja koronna dyscyplina
problem jest taki z bawem że bardzo łątwo tam złapać limity ... ja sporo gralem tam na livebetting i dostałem limit 20 euro..
No to jest właśnie główna wada buków internetowych. Ja narazie ... no właśnie ... na szczęscie czy niestety ... limitów nie załapałem. Zresztą za baw nie przepadam specjalnie ... zniechęcają mnie strasznie niskie kursy w tenisie, a to jest moja koronna dyscyplina
oooo to licze na jakies dobre typy na szlemach dlatego ze jestem w tym zupelnie zielony
Jezeli gramy na faworytow z kazdego sportu kursy sa niestety nizsze od 5 nawet do 25 groszy ,ale wlasnie za to jest live
oooo to licze na jakies dobre typy na szlemach dlatego ze jestem w tym zupelnie zielony
Jezeli gramy na faworytow z kazdego sportu kursy sa niestety nizsze od 5 nawet do 25 groszy ,ale wlasnie za to jest live
No ja ostatnio na baw wbijam tylko wtedy, jak jakiś ważny mecz jeszcze L!VE, żeby na czacie pogadać i razem się meczem emocjonować
Wysłany: 2006-03-09, 10:57 Re: Jak zarobic na Live na BetAndWin
Filip_r2 napisał/a:
System ten polega na graniu na live w baw Over i Under 2.5 gola Przykałdowo
Mecz Milan - Juventus przed meczem kurs na Under jest zazwycaj 1.75 a na Over 1.85 stawiamy Under np za 100zł do wygrania 175 mecz jest na live na betandwin po 10 min gdy jest 0-0 kurs na over zwrasta srednio do 2.20 wtedy gdy postawimy za 80 zł jestesmy 4 zł na minus poczekamy jeszcze 5 - 10 min kurs wtedy wynosi 2.60 stawiamy za 70 zł i jestesmy juz na plus obojetnie czy bedzie Over czy tez Under jest to swietny sysem gdy stawiamy za troszke wiekszom kaske jezli takiej nie mamy to wtedy musimy poczekac az kurs jeszcze troche wzrosnie ja tak kiedys grałem i wyslem na tym całkiem niezle polecam dla poczatkujacych
Wytłumacz mi bo nie wiem czy ja źle rozumuje czy moze ty sie pomyliles :
Zgodnie z tym przykladem co przedstawiles stawiamy 3 razy : pierwszy raz na UNDERza 100zl, potem OVER za 80zl i potem znowu na OVER za 70zl czyli nasz WKŁAD wynosi 250 zl. I tylko jezeli padnie OVER to jestesmy na plusie czyli 176+182-250=108zl ale gdzy padnie UNDER to jestesmy na MINUSIE bo przeciez wlozylismy 250zl a wygralismy na UNDER 175 czyli 175-250=-75zl. Chyba ze zle interpretuje. Wyjasnij mi.
impulsive, trochę źle rozumujesz mianowicie stawiamy tylko raz na over po ok 15-20 min. Filip_r2, napisał tylko że po ok 10 min kurs wynosi już ok 2,2 i przy postawieniu 80 zł praktycznie jesteśmy na 0. Ale żeby być na plusie musimy jeszcze trochę poczekać.
Podstawa to wybrać mecze w których w ciągu 20 min nie padnie bramka jak taki znajdziemy to jesteśmy na plus
a co jest takiego w betfair ze zaczalem zarabiac a czego nie bylo w baw ?
betfair to gielda zakladów, mozna obstawiac tam w zwykly sposob, lub proponując notowania innym uczestnikom (przegrana). Wiecej tutaj >>http://www.betfairmania.com/index.html