Wysłany: 2006-12-05, 17:41 Jak grac zeby systematycznie wygrywac?
Gram w profesjonalu. Moze ktos gra, to mowi!:) I nie wiem jakie sa systemy zeby systematycznie wygrywac nie koniecznie jakies wielkie sumy.
Jak obstawiacie? Pomozcie:)!!!!!!!!
Wysłany: 2006-12-05, 23:02
Cytat:
Jak grac zeby systematycznie wygrywac?
Myślę, że jedyną skuteczną metodą jest bardzo dokładna analiza spotkań i znajomość dziedziny sportowej, którą się obstawia. Niektórzy uważają, że czasami pomaga umieszczenie kilku typów na jednym kuponie ale z różnych dziedzin sportowych (np 1 spotkanie to piłka, 2 hokej) . Zawsze przyda się trochę szczęsia i świadomość tego, że nigdy do końca wszystkiego nie zdołamy przewidzieć... Powodzenia i wysokich wygranych!!!
nie grać pociągów kilkunastu zdarzeń za 2 złote... Lepiej walnąć 2-3 mecze za grubszą kasę i mieć z tego zysk niż tracić non stop te 2 złote... Ale to chyba logiczne..
po drugie:
zainteresować się na poważnie jakąś dyscypliną i tak na poważnie tylko ją typować.. na moim przykładzie jest to DEL, w której osiągam naprawdę dobre wyniki [ale koniec tego chwalenia się ]
po trzecie:
nie dawać typów na pałę, ani pod presją tzn. dzisiaj muszę postawić, co ja zrobię bez tych emocji przed komputerem... to już jest uzależnienie i zamiast do buka to do poradni psychologicznej ;D
po czwarte:
dużo typów potrafi się przyśnić człowiekowi [ja mam tak czasami, że przyśni mi się jakaś drużyna z niższej ligi , ale nigdy tego nie gram, a skuteczność jest zadziwiająca hehe
Wysłany: 2007-06-26, 15:54 co trzeba zrobic zeby w miare dobrze typowac????
witam mam pytanko co trzeba zrobic aby w miare dobrze typowac(jakie ty przyjumjesz rozwazania )podzielisz sie nimi??prosze bardzooo.czekam na odpowiedz pozdrowionka!!!!!!!!!
żeby dobrze typować to musisz przede wszystkim lubić to robić... albo interesować sie jakimś sportem... wtedy masz dużą wiedze na temat np. NHL i typowanie spotkań przychodzi samo, łatwo, przyjemnie, skutecznie a przede wszytskim masz zyski $$$
to tyle w takiej skróconej wersji
poczytaj jeszcze forum a z pewnością dowiesz się jeszcze wiecej...
dobrze typuja tylko ludzie ktorzy nie poddaja sie emocjom, nawet bardzo dobry typer slaby psychicznie przegra przy ktorej checi odegrania sie lub dogrania, najpierw trzeba ustalic plan dzialania