Wysłany: 2006-03-15, 12:24
czesiu został skasowany (czy ludzie są takimi idiotami???), typ pataba poprawiony
wogole coniektorzy typujacy wykazuja inteligencje robaka (nie obrazajac robaka) - pewien kolega typuje typy tylko w systemie, nie podaje ich na forum, a co wiecej ... podaje zle godziny meczy i uwaza ze to przejdzie. kolego - zostales ukarany. oszustwo ma krotkie nogi.
a czy da sie jakos sprawdzic lub zweryfikowac czy coco i vyvek to nie jest jedna i ta sama osoba ?? sadzac po mailach jakie ma wpisane... poniewaz IP to nie mozna zobaczyc...
...nie mowiac juz o tym ze conajmniej polowa typoerow nie podaje wogole analiz lub podaje jest w formie 1 zdania pojedynczego nie podajac absolutnie zadnego sensownego argumentu popierajacego ich wybor... na to tez trzeba zwrocic uwage
mario a Ty na dzisiaj postawiles jurs 7.9! nie pomyliłoCi sie coś?
No wlasnie mario, chyba sie pomyliles bo jak moze pierwsza druzyna w tabeli grajac z koncowka tabeli miec taki kurs , a jesli tak to i tak zlamales regulamin
no to jest mały problem! wcale, nie twierdzę, że cyco nie ma brata, ale generalnie każdy moze sie tak tłumaczyć, że gra wyimaginowany brat, siostra,tata itd chyba głos muszą zabrac panowie organizatorzy a zmiany w regulaminie są nieuniknione.
ja i vyvek nie jestesmy tymi samymi osobami on jest moim bratem on am w emailu cyco a ja jako mlodszy jestem ma cycojr czyli junior
to może jakiś skan dowodu ( o ile masz/macie ) lub legitymacji - admini na pewno ocenią prawidłowość tych dokumentów.
ps.
zmiana w regulaminie to podstawa - bo w nastepnej edycji znajdzie się wielu takich którzy mają rodzeństwo, znjaomych itp korzystających z ich komputera. Ja sam bym sobie znalazł takich z 20
moje zdanie jest takie - jeżeli cyco i vyvek potwierdzą w jakiś sposób że są braćmi to nagroda jak najbardziej się należy - jak nie to moim zdaniem nie powinna być przyznana.
- może najlepszy by był skan od rodzica z dowodu gdzie są wypisane dzieci - tego tak łatwo nie da się podrobić - skan oczywiście dostępnym tylko dla admina
Wysłany: 2006-03-15, 15:31
dokladnie. zmiany w regulaminie pojawia sie w dniu jutrzejszym (nowa edycja) a zainteresowanych prosze o podeslanie jakis dowodow potwierdzajacych ze jestescie bracmi.
tlumaczyc sie w ten sposob po prostu moze kazdy. a jakis porzadek musi byc.
jesli otrzymam dowowy a ktorys z Was wygra - nagroda bedzie wyplacona. jesli nie otrzymam dowodow - nagrode otrzyma osoba kolejna w rankingu
ja i vyvek nie jestesmy tymi samymi osobami on jest moim bratem on am w emailu cyco a ja jako mlodszy jestem ma cycojr czyli junior
to może jakiś skan dowodu ( o ile masz/macie ) lub legitymacji - admini na pewno ocenią prawidłowość tych dokumentów.
ps.
zmiana w regulaminie to podstawa - bo w nastepnej edycji znajdzie się wielu takich którzy mają rodzeństwo, znjaomych itp korzystających z ich komputera. Ja sam bym sobie znalazł takich z 20
moje zdanie jest takie - jeżeli cyco i vyvek potwierdzą w jakiś sposób że są braćmi to nagroda jak najbardziej się należy - jak nie to moim zdaniem nie powinna być przyznana.
- może najlepszy by był skan od rodzica z dowodu gdzie są wypisane dzieci - tego tak łatwo nie da się podrobić - skan oczywiście dostępnym tylko dla admina
aż tak co ty sie bawisz w baw z tymi skanami?? zasada powinna byc prosta jedno IP jeden gracz i tyle...
tomi_plock, masz rację jedno IP = jeden gracz, ale to dopiero będzie pisało w regulaminie dotyczącym kolejnej edycji. A w tej edycji będzie trzeba ten problem jakoś rozwiązać