To ciekawie, tez się dołącze do tego konkursu. fajnie że wystartował. Ale typy podajemy tylko na forum i nie ma panelu jak w typie dnia?? tak wynika z regulaminu.
Wysłany: 2006-12-05, 12:57
Cos na razie mala aktywnosc w konkursie moze popoludniu sie ruszy jak powracaja z uczelni , szkol i pracy.Jak bedzie tak marnie przez 2-3 dni to moznaby powysylac na priv wiadomosc o tym konkursie do userow ktorzy byli na forum w ciagu ostatnich np. 2 miesiecy.Co o tym myslisz leo ?
co do regulaminu to jedyna sprawa która mnie zastanawia to taka czy skuteczność 40% nie jest za wysoka. Praktycznie co 2 kupon musi być trafiony i mam wątpliwości że to zostanie osiągnięte. Przy średnim kursie 5,0 wystaczą 2-3 typy na 10 żeby być na plusie. A kurs 5,0 to nie jest wcale taki bardzo duży kurs. Ja osobiście uważam że średnia 30-35% byłaby do zaakceptowania. Ale nie ja tu desyduje . To tylko taka mała sugestia - myślę że wstępnie kilka edycji można rozegrać i zobaczymy jaka będzie skuteczność Ewentualnie później można dokonać niewielkich korekt regulaminu.
Wysłany: 2006-12-05, 17:44
slavvek napisał/a:
co do regulaminu to jedyna sprawa która mnie zastanawia to taka czy skuteczność 40% nie jest za wysoka. Praktycznie co 2 kupon musi być trafiony i mam wątpliwości że to zostanie osiągnięte. Przy średnim kursie 5,0 wystaczą 2-3 typy na 10 żeby być na plusie. A kurs 5,0 to nie jest wcale taki bardzo duży kurs. Ja osobiście uważam że średnia 30-35% byłaby do zaakceptowania. Ale nie ja tu desyduje . To tylko taka mała sugestia - myślę że wstępnie kilka edycji można rozegrać i zobaczymy jaka będzie skuteczność Ewentualnie później można dokonać niewielkich korekt regulaminu.
Pzd
Zgadzam sie ze slavvkiem przy pojedynczych typach to zrozumiale ale przy kuponach AKO faktycznie moze byc ciezko osiagnac te 40%.Dlatego ja w swojej propozycji regulaminu nie dawalem takiego pkt.Mysle ,ze wystarczajacym warunkiem bylby zysk na + albo yeld na + , ale tez nie mnie o tym decydowac.Pewnie po jakims czasie bedziemy madrzejsi , w koncu to dopiero "pierwsze koty za ploty".
Wysłany: 2006-12-06, 12:26
Brawo Raven jako pierwszy(i na razie jedyny) trafiles Kupon Dnia.Mi zabraklo 1 min w meczu Liberca bo jakis Bobcek(srobczek ) strzelil dla Vsetin .A tak byloby trafione piekne AKO 6.71.