na razie wygrałem tylko na www.90minut.pl ,bo tylko tam losowanie z moim udziałem się odbyło. Na innych stronach dołączyłem się do promocji dopiero w drugim losowaniu które będą później.
_________________ GRANDE ITALIA !!! FORZA ITALIA !!!
na razie wygrałem tylko na www.90minut.pl ,bo tylko tam losowanie z moim udziałem się odbyło. Na innych stronach dołączyłem się do promocji dopiero w drugim losowaniu które będą później.
na 90minut dostawali wszyscy losowania nie było
Nie dostali wszyscy, ja jeszce nie dostalem
Czy jest jeszcze kto kto nie dostał bonusu a wysylal maila ??
JA chetnie sprzedam bona do bet24 o wartosci 100zł za polowe jego wartosci Wplata na Moneybookers!!!Zainteresowani pisac na pw lub na typer1988@o2.pl POZdro!!
Wysłany: 2006-03-06, 16:50 POMOCY!!!
Witam mam problem od dwoch dni nie potrafie zalogowac sie na bet24.com, a support nie odpowaida na moje maile.
Moze ktos juz spotakl sie z takim problemem??
za wszelka pomoc bede wdzieczny
Witam mam problem od dwoch dni nie potrafie zalogowac sie na bet24.com, a support nie odpowaida na moje maile.
Moze ktos juz spotakl sie z takim problemem??
za wszelka pomoc bede wdzieczny
pzdr
Ten problem pojawia sie u wielu osob. I rozne sa tego przyczyny. Jesli wpisales prawidlowe dane:
- zwroc uwage na wielkosc liter.
- wykasuj ciasteczka i historie.
- sprobuj na innej przeglądarce.
- sprobuj na innym proxy.
- sprobuj na innym systemie.
- sprobuj u znajomego.
- skontaktuj sie z adminem od ktorego masz net.
- sprobuj jeszcze raz na support
LIVE SEVEN - bonus 75PLN + szansa na wygranie 4,000 PLN
Rewanzowe mecze LM to znakomita okazja na kolejny prezent od Bet24.
Po wyjazdowym zwyciestwie na Stamford Bridge Barcelona jest juz bardzo bliska wyeliminowania Chelsea, w srodowy wieczor Real bedzie staral sie odrobic w Londynie straty z pierwszego meczu z Arsenalem.
Bonus 75 PLN
W systemie livebetting zloz zaklady na laczna sume minimum 75PLN / 20EUR na mecze Ligi Mistrzow. Niewazne - wygrasz czy przegrasz - dostaniesz od nas bonus w kwocie 75PLN / 20EUR !
po zakonczeniu wszystkich 7 meczow wyslij email do LIVE@bet24.com w linii tematu wpisz swoj login,haslo live-seven PL,walute konta , przyklad : adam123 , live-sevenPL , PLN w ciagu 24 godzin dostaniesz voucher warty 75PLN / 20EUR uwaga : przysluguje tylko jeden voucher na uzytkownika , przed wyplata wymagany jest min. 3-krotny obrot kwoty bonusa.
Wygraj 4,000 PLN
Aby oferte uatrakcyjnic proponujemy udzial w losowaniu nagrody glownej w kwocie 4,000 PLN / 1,000 EUR
W losowaniu wezma udzial wszyscy uzytkownicy ktorzy beda posiadali na swoim koncie wygrane zaklady w systemie livebetting na kazdy z 7 meczow Ligi Mistrzów. (W historii konta musi znajdowac sie minimum 7 wygranych kuponow w systemie livebetting, kazdy na inny mecz)