moze Ty nie Polak ? spoko na ich stronie glownej jest to samo wiec jak ktos nie dostal mail to i tak mu podwoja depozyt, poczytajcie strone glowna bet24
Firma bukmacherska Bet24 przygotowała specjalną ofertę dla czytelników www.90minut.pl Z okazji startu rundy wiosennej piłkarskiej ekstraklasy, każdy dostaje 100 złotych na grę w zakładach na stronie www.bet24.com! W końcu trzeba mieć za co typować mecze pierwszej serii spotkań i mnożyć majątek! No bo kto, jeśli nie stali użytkownicy 90minut.pl, mogą wiedzieć lepiej, jakie będą wyniki?
Warunki są proste, pewność wygranej stuprocentowa. Wystarczy od dziś (czwartek, 14:30) do soboty do godziny 16:00 zarejestrować się na stronie www.bet24.com , a na adres polska@bet24.com przysłać maila o temacie 90minut.pl i podać w treści swój login. Jeden mail = 100 złotych! Gwarantowane! Jeśli masz kłopoty z rejestracją (np. nie posiadasz karty), napisz na adres support@bet24.com. Pracownicy www.bet24.com Ci pomogą.
Jedna osoba może dostać tylko jeden bonus. Z kolei aby wypłacić pieniądze, trzeba je "puścić" w ruch przynajmniej trzy razy (tj. należy obstawić zakłady o łącznej stawce minimum 300 złotych). Jednocześnie zachęcamy do zapoznania się z niezwykle bogatą ofertą dotyczącą polskiej ligi na stronie www.bet24.com .
ja tam mam ponad 600zł na ich koncie - jak tylko zrobię potrzebny obrót 750zł to wypłacę i sprawdze jego wiarygodność - mam nadzieję że mnie nie wychuj... bo jak tak to będzie siwy dym
No czekamy czekamy ale ten bet24 jest troche podejrzany za dużo promocji cos hehe
Dlaczego ?
Moze chce byc numerem jeden wsród bukmacherów i przyciągnąć jak najwiecej klientów.
No tak chociaż klientów z kasą wabi sie ofertą i kursami szybciej...ale pewnie jakaś cześć ludzi korzystajacych z promocji u nich zostanie no i o to chodzi no i pracy sobie narobili na weekend hehe..ciekawe kiedy odpowiedza
No tak chociaż klientów z kasą wabi sie ofertą i kursami szybciej...ale pewnie jakaś cześć ludzi korzystajacych z promocji u nich zostanie no i o to chodzi Very Happy no i pracy sobie narobili na weekend hehe..ciekawe kiedy odpowiedza Smile
Ale i tak pewnie wieksza czesc tych bonów 100 złotowych wroci do nich. Wiec Ci ktorzy pomnoza te pieniadze bedzie odsetek. I duzo bet24.com na tym nie straci, a jeszcze jak zostaną to i zarobi. Marketing !!
ja tam mam ponad 600zł na ich koncie - jak tylko zrobię potrzebny obrót 750zł to wypłacę i sprawdze jego wiarygodność - mam nadzieję że mnie nie wychuj... bo jak tak to będzie siwy dym
ja od nich juz wyplacalem kase i nie bylo problemow
wyplacalem pare stowek na karte i kasa szla 3 dni, teraz juz raczej nie bede wyplacal na karte bo denerwuje mnie to blokowanie kasy na miesiac przez inteligo
kolejna zaprzyjaźniona strona z bet24 rozdaje vouchery
Wystarczy zarejestrować się na stronie www.bet24.com, a następnie przysłać maila na adres polska@bet24.com o tytule www.pogononline.pl i w treści podać swój login.
_________________ GRANDE ITALIA !!! FORZA ITALIA !!!
49 voucherów zostało na stronie www.cracovia.pasy.net
Trzeba postępować tak jak poprzednio.
Myślę ,że bet24 ma na stronie każdego dobrego polskiego klubu vouchery do rozlosowania.
_________________ GRANDE ITALIA !!! FORZA ITALIA !!!