Mamy przyjemność poinformować, iż ponownie umożliwiliśmy rejestrację w Bet24 dla graczy, którzy nie mają karty kredytowej. Można zrobić to samodzielnie - zarejestruj się tutaj! Przypominamy o ofercie podwojenia pierwszego depozytu.
Mam pytanko: Nie mam karty kredytowej, w bet24 zarejestrowalem sie na moja karte bankomatowa. I czy moge teraz przelewac sobie kase z konta bankomatowego, poprzez stronke i formularz w bet24? Czy do tego wymagana jest wlasnie karta kredytowa? thx za info!
Mam pytanko: Nie mam karty kredytowej, w bet24 zarejestrowalem sie na moja karte bankomatowa. I czy moge teraz przelewac sobie kase z konta bankomatowego, poprzez stronke i formularz w bet24? Czy do tego wymagana jest wlasnie karta kredytowa? thx za info!
Troche nie zrozumiale napisales. Jak niemasz karty kredytowej, karta bankomatowa moze byc rownierz karta krydytowa. Wiec mozesz wyplacic na karte. A jesli niemialbys karty zarejestrowanej, to mozna spokojnie pieniadze wyslac na numer konta, moze mozna jesli ma sie zarejestrowana karte, Sprobuj
a o golnie polecacie bet 24 ?? nie weim czy tam wplacic , zastanawiam sie teraz.
bo opinie troche u mnie zwatpily chec wplaty.
czyli obrot bonusa musi byc po kursie 1,5 na zdarzenie a nie na kupon???
a o golnie polecacie bet 24 ?? nie weim czy tam wplacic , zastanawiam sie teraz.
bo opinie troche u mnie zwatpily chec wplaty.
czyli obrot bonusa musi byc po kursie 1,5 na zdarzenie a nie na kupon???
DAj sobie spokoj z tym bukiem, nie maja podporek malo zdarzen,
lepiej zaloz sobie na betgun, BAH, GB, betfair
A obrot o ile dobrze pamietam to musi byc na zdarzenie.
Bardzo wiele wskazuje na to, ze Mistrzem Swiata zostanie druzyna z Ameryki Poludniowej. Wszystkich oczarowala swoja gra Argentyna, Brazyli mimo nie najpiekniejszej gry wciaz zostaje glownym faworytem do tytulu lub co najmniej zagrania w finale 9 lipca w Berlinie. Jesli Riquelme i spolka utrzymaja swoja forme i wygraja mundial, postawiona na nich stawka zostanie zwrocona 4,5 krotnie na konto gracza. Jesli nie umiesz sie zdecydowac na ktorys z tych dwoch teamow, postaw po prostu na zwyciestwo druzyny z Ameryki Pld (kurs 1,90). A moze zadna z tych druzyn? Po powrocie Wayna Ronney'a Anglia ponownie aspiruje to wygranej - w tym przypadku proponujemy kurs 8,00. Typuj zaklady na Mistrza Swiata.
Kto wygra grupe B?
Proponujemy 25zl free beta na zaklad "strzelec bramki" w futbolowym thrillerze - spotkaniu Szwecji i Anglii. Postaw dokladnie 25zl na ten zaklad, a jesli zaklad okaze sie przegrany, zwrocimy postawiona kwote na konto gracza juz nastepnego dnia.
Wielki mundialowy bonus
Mistrzostwa Swiata w Niemczech to wielkie wydarzenie i Bet24 doskonale o tym wie. W zwiazku z tym proponujemy: zagraj podczas mundialu za 900zl a po zakonczeniu mistrzostw (po 9 lipca) dostaniesz od nas 300zl na swoje konto w Bet24.
treść e-maila
_________________ GRANDE ITALIA !!! FORZA ITALIA !!!
Bonus depozytu 100% - bez limitu dla wszystkich klientow!
Teraz mozesz zgarnac 100$ za kazdym razem, kiedy przetransferujesz taka sama kwote na konto pokerowe. Musisz jedynie uzbierac 700 punktow (tzw Punkty Gracza) a wtedy automatycznie zostanie dodany do konta bonus. Pamietaj, ze czas nie gra roli - graj w pokera, zbieraj punkty a bonus Ci nie przepadnie. Wiecej szczegolow dotyczacych promocji znajdziesz tutaj.
Mundial trwa, jestesmy juz po polmetku,ale nie jest tak, ze trzeba wybierac pomiedzy gra w mundialowych zakladach a przygoda przy pokerowym stoliku. Poniewaz oprocz promocji zwiazanych z mistrzostwami swiata, dajemy Ci takze mozliwosc gry w ekscytujacych Free rollach.
Druga runda i 16 dni do konca turnieju a my postanowilismy zwiekszyc pule wygranych do 1000$. Ale to nie wszystko! Zwyciezca free rolla powinienem ogladac telewizje, poniewaz kazdy gol zdobyty w wieczornych spotkaniach (w 16 ostatnich meczach) bedzie warty 100$ a kwota ta zostanie dodana do puli nagrod! I tak np.: Holandia wygrywa z Portugalia 2-1 a Anglia zwycieza w stosunku bramek 4-1 i...... nagroda wzrasta o 800$! Nic tylko grac w pokera i ogladac mundial!
treść newslettera
_________________ GRANDE ITALIA !!! FORZA ITALIA !!!
Mam na koncie 1310, chce wypłacic tą kwotę - wyskakuje mi że mam za mało na koncie i nie moge przelać zadnej kwoty.
Pisałem do nich i nic nie odpisują, może mi pomożecie
Mam na koncie 1310, chce wypłacic tą kwotę - wyskakuje mi że mam za mało na koncie i nie moge przelać zadnej kwoty.
Pisałem do nich i nic nie odpisują, może mi pomożecie
A to byl sam bonus, czy jakis depozyt wplacales.
Jak bonus to moze nie obruciles zgodnie z regulaminem czyli min 1,50 kurs.
W ostatecznosci dzwon do nich, i potraktuj ich w grubej rury.