Wysłany: 2006-07-06, 17:45
ta promocja z kasynem, gdzie o niej jest napisane??
mam pytanie do wszystkich wypłacał lub wpłacał juz ktos kasę poprzez Moneybookers. ja próbuję, klikam na dokonaj wpłaty/ wypłaty i nic..
co jest grane??
O promocji z kasynem jest napisane na głównej stronie bet-at-home.
Ja wypłacałem i wpłacałem przez MB do BAH już kilkakrotnie i wszystko bezproblemowo.
Może masz "wyskakujące okienka" zablokowane ? Jeśłi tak musisz tą opcję odblokować.
_________________ GRANDE ITALIA !!! FORZA ITALIA !!!
są jeszcze wysyłane kody z 5 pln???? i jak mam zrobić żeby taki dostać bo próbowałem wszystkiego i niedostaje powiedcie mi wszystko po koleji co zrobić zeby dostać 5 pln, lub przyślijcie mi kod na prv.
Wysłany: 2006-09-28, 15:01 Bet-At-Home to ZŁODZIEJE!!!
Witam,
Chciałbym wszystkich przestrzec przed bukmacherem bet-at-home!!!
Z przykrością muszę stwierdzić, że są to złodzieje, którzy nie wypłacili mi 300zł!!!
Zażądałem mojej wypłaty 4 razy na Moneybookers oraz 1 raz na moje konto bankowe.
Za każdym razem kiedy pytałem, dlaczego nie przysłali mi pieniędzy, bezczelnie odpisywali
żebym zażądał jeszcze raz wypłaty logując się na koncie gracza.
Także zdecydowanie NIE POLECAM NIKOMU!!! Nie rozumiem tego, ponieważ jeszcze kilka tygodni temu
bez problemu wypłacali pieniądze i to na drugi dzień po zażądaniu wypłaty. Tak czy inaczej to już jest przeszłość...
Jesli chodzi o solidne buki to polecam gamebookes....gram tam od bardzo dawna i nigdy nie miałem zadnych problemow. Osobiscie z bet-at-home nie mialem stycznosci jesli chodzi o reklamacje ale slyszalem sporo negatywnych opinii takze napewno tam nie bede wplacal
Wysłany: 2006-09-28, 17:11
ja grałem troche w BAH. wpłaciłem kaskę, dostałem bonus, wygrałem sporo kaski, obróciłem bonus i wypłaciłem wszystko. żadnych problemów, wszystko za pierwszym razem, kasa na koncie.
dlatego też spróbowałbym z nimi wyjasnic sprawę - nie sądzę żeby próbowali oszukać.
Inna sprawa że support czesto nie potrafi odpowiednieć na zadane pytanie a odpowiada na zupełnie inne. Po prostu mają chyba problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
ALe ogólnie - jesli chodzi o kase - nie było problemu.
Witam serdecznie jezeli chodzi o BAH to ja nie mam absolutnie zadnych problemów z tym bukiem... gram tam od dawna i nigdy nie miałem problemu z wpłatą i wypłatą kasy... za to na Gamebookers miałem problem z otrzymaniem bonusu... dla mnie bet-at-home to najlepszy buk jaki jest...