Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki  Rejestracja  Zaloguj
 YouBet.pl  Blog bukmacherski  Promocje bukmacherskie  Poker  kasyna online  
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
ATP - Paryż
Autor Wiadomość
Wojtas 
Megasenior

Wysłany: 2007-10-29, 17:43   ATP - Paryż

Ancic, Mario v Mathieu, Paul-H :arrow: 2

Spotkanie pierwszej rundy turnieju w Paryżu. Stawiam w nim na reprezentanta gospodarzy Francuza Mathieu. Ostatni wystep zakonczyl on na cwiercfinale przegrywajac z Baghdatisem, wczesniej pokonal Golubeva i Dancevica. Ostatnim godnym odnotowania sukcesem Mathieu jest final turnieju w Moskwie gdzie ulegl Davydence. Nie sa to jakies znakomite osiagniecia, ale w porownianiu do Ancica to calkiem sporo. Chorwat oprocz turnieju w Madrycie gdzie doszedl do cwierfinalu nie osiagnal w ostatnim czasie nic ciekawego. Dzisiaj typuje zwyciestwo Francuza.

Wojtas 
Megasenior

Wysłany: 2007-10-29, 21:11   

Karlovic I. - Verdasco F. :arrow: 2-0

Wiezowiec z Chowacji Karlovic zmierzy sie w pierwszej rundzie turnieju w Paryzu z Hiszpanem Verdasco. W tym meczu stawiam na gladkie zwyciestwo Chorwata. Typ podyktowny tym, ze Verdasco gral w niedziele final w Rosji i moze nie byc jeszcze w pelni gotowy do tego turnieju. Warto rowniez zwrocic uwage na to, ze mimi gry w finale Verdasco nie pokonal po drodze jakichs wielkich tenisistow. Eschauer, Bolleli, Starace, czy Cilic to nie jest swiatowa czolowka. Gdy w finale rywalem byl Murray przegral gladko. Podczas gdy Karlovic pokonal Blake'a i Berdycha a takze toczyl zaciety boj z Federerem. Licze na to ze Chorwat w tym meczu potwierdzi swoja wysoka forme.

spider
Megasenior

Wysłany: 2007-10-30, 12:47   

Verdasco Fernando - Karlovic Ivo :arrow: 2

Ivo Karlovic ostatnim czasy gra swietnie serwis to jest jego potezna bron w kazdym meczu ma najwiecej asow . Karlovic w ostatnim turnieju w Bazylei doszedl do polfianlu gdzie przegral z Federerem po dzielnej walce 7-6 7-6 . W madrycie odpadl z Kieferem 7-6 7-6 . W tej chwili jest na 24 pozycji w rankingu natomiast Verdasco jest na 27 . Verdasco w Pettersburgu doszedl do finalu gdzie przegral z Murrayem.Madrycie odpadl juz w 2 rundzie z Djokoviciem.karlovic wydaje mi sie pewym typem a takiego potrzebuje wiec stawiam na zwyciestwo Karlovica.

grzeg232 
Bukmaster
Kopnij każdego, kogo możesz.

Wysłany: 2007-11-01, 14:04   

Federer R. v Nalbandian D. mniej niż 23

Fedex jakoś słabo gra w ostatnim czasie. Porażka w Madrycie z dzisiejszym przeciwnikiem, w Paryżu 3 sety z Karloviciem w pierwszym meczu. Ale jestem przekonany, że za Madryt weźmie rewanż na Nalbandianie i to srogi. Motywacji na pewno mu nie braknie na Nalbandiana i pokaże kto jest najlepszy. Ma coś do udowodnienia, ja stawiam na 2 sety i raczej under gemowy. Z pewnością nie będzie odpuszczania, bo dawno nikt tak nie upokorzył Federera jak właśnie Argentynczyk.

fasolek
Starszy Junior

Wysłany: 2007-11-01, 18:52   

01.11.2007 22:00 # Jużny, M - Haas, Tommy # 2 # 2.05 # 10 # Expekt

po wygranej Robredo nad Canasem dzisiejszy mecz dla Haasa jest meczem o byc albo nie byc w Turnieju Mistrzow, Tommy mial ostatnio "wpadke" z Monaco co sporo skomplikowalo jego sytuacje i nie pozostaje mu nic innego jak walka o kazda pilke, Misza z kolei znowu zlapal forme po seri porazek w drugich lub trzecich rundach z sredniej klasy zawodnikami, u siebie w Rosji pokazal calkiem dobry tenis...mial juz final w kieszeni, niestety nie postawil "kropki nad i", w Paryzu ma arcy trudna drabinke i mysle, ze wczesniejsze dwa trudne mecze oraz mecze z Rosji dadza o sobie znac.
Mysle, ze po wyrownanym mecz wygra Haas i bedzie caly czas w grze o Szanghaj, a kurs 2.05 zacheca, zeby zagrac na niego

grzeg232 
Bukmaster
Kopnij każdego, kogo możesz.

Wysłany: 2007-11-02, 10:48   

No i Fedzio znowu dał d... z Nalbą. Dobrze chociaż, że z mojego zakładu będzie zwrot, bo mógłbym coś nie coś utopić.

spider
Megasenior

Wysłany: 2007-11-03, 11:30   

Nalbandian David - Gasquet Richard # 2-1

Zawodnicy grali pomiedzy soba 4 razy i czterokrotnie gora byl Dawid lecz zaden nie byl na hardzie.Dawid jest w swietnej formie w Madrycie wygral turniej pokonujac w finale wielkiego federera i w tym turnieju po raz drugi pokonal federera tym razem 2-0 nie dajac mu szans.Gasquet w madrycie odpadl w 1 rundzie w Lyon odpadl w 2 .Teraz w tym turnieju jakos mu idzie wczoraj pokonal Murraya 2-1 i swojego rodaka Tsonge 2-0. Wiem ze ten mecz wygra Nalbandian ale czy 2-1 powinien Gasquet ugrac seta .

Odpowiedz do tematu