09.07.2008 11:00 # Nieminen J. - Darcis S. # 2:0 # 2.55 # bet-at-home
Turniej ATP w ATP Bastad. W kolejnej rundzie spotkają się dwaj dobrzy gracze, z tym, że Fin Jarkko Nieminen jest znacznie bardziej utytułowany. Jest on także dzisiejszym faworytem tego meczu. Zajmuje on wysoką 29 lokatę w rankingu ATP. W tym roku rozegrał już 31 meczy, z czego zdołał wygrać 14, 17 pozostałych przegrał. Co ważne to to, że gra dużo i dobrze. Jego dzisiejszym przeciwnikiem będzie Belg Steve Darcis, który znajduje się na 55 miejscu w rankingu ATP. W tym roku 24 mecze, z czego 11 wygrał, a 13 przegrał. Nieminen jest starszy od swojego rywala o trzy lata i to tyle samo lat bardziej doświadczony. Jeszcze nigdy dotąd obydwaj zawodnicy nie mieli okazji ze sobą grać. Mam nadzieję, że Fin dobrze zacznie swój mecz i pewnie pokona rywala 2:0.
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
Safin w formie i myślę że taki zawodnik jak Starace nie sprosta temu wyzwaniu. Więc stawiam na 2-0 w ciemno bez większych analiz. Uznaję Safina za jednego z bardziej wszechstronnych graczy który na każdej nawierzchni potrafi sobie dobrze radzić. W zasadzie tylko Nadal i Federer posiadają takie możliwości. Jestem w stanie sięgnąć w przód i powiedzieć że Marat ten turniej wygra.
09.07.2008 18:30 # FC Sochaux - FC Brasov # 1 # 1,90 # 10 # bwin
Spotkanie towarzyskie pomiędzy FC Sochaux który występuje w pierwszej lidze Francuskiej, ostatnio zają 14 miejsce, w 2007 zdobył puchar Francji i występował w pucharach. Rywalem Sochaux bedzie drugoligowy zespół z Rumunia FC Brasov który wydaje się być łatwym sparing partnerem, ale jak wiadomo zespół Francuski może wystawić słabszy zespół, ale nie sądze by tak było. Francuzi powinni eygrać ten sparing.
Widzialem ostatni mecz pilkarzy Zenita i musze powiedziec ze zaprezentowali sie imponujaco. Widac u nich ogromna chec do gry i wielka wole walki. Do tego sa skuteczni, strzeli przeciez 5 bramek. Dwa gole zaliczyl Tymoschuk, co pokazuje ze jest w dobrej dysopozycji. Teraz Zenit bedzie mial bardzo napiety terminarz gdyz musi odrobic zaleglosci spowodowane startem w Pucharze UEFA. Jednak jesli pilkarze Advocaata beda grali tak jak w niedziele nie ma najmniejszych obaw o zwyciestwa. Dzisiaj takze wygraja przynajmniej dwoma golami.
Wysłany: 2008-07-09, 16:06
09.07.2008 17:30 # Montanes A. v Hernandez O. # 1 # 2.09 # 10 # bwin
Buki nie mogą się zdecydować kogo uznać za faworyta tego meczu. bwin za faworyta uznaje Hernandeza, Pinnacle, GB Montanesa. Ja także widzę w Montanesie faworyta. Gra bardzo dobrze w ostatnich turniejach, co prawda nigdzie daleko nie zaszedł, ale gra duże turnieje. Jest też wyżej w rankingu ATP od swojego rywala (70 do 110 pozycji). W h2h jest 3:1 dla Hernandeza, a ostatnio wygrał on 6:3 6:2 w Warszawie, ale Hernandez zazwyczaj grywa małe turnieje, w kótrych też sobie słabo radzi. Zazwyczaj 2, 3 runda i koniec gry. Panowie grali 4 razy i zawsze były tylko 2 sety. Dzisiaj może być długi mecz, ale stawiam jednak na weterana Montanesa.
09.07.2008 11:00 # Nieminen J. - Darcis S. # 2:0 # 2.55 # bet-at-home
Turniej ATP w ATP Bastad. W kolejnej rundzie spotkają się dwaj dobrzy gracze, z tym, że Fin Jarkko Nieminen jest znacznie bardziej utytułowany. Jest on także dzisiejszym faworytem tego meczu. Zajmuje on wysoką 29 lokatę w rankingu ATP. W tym roku rozegrał już 31 meczy, z czego zdołał wygrać 14, 17 pozostałych przegrał. Co ważne to to, że gra dużo i dobrze. Jego dzisiejszym przeciwnikiem będzie Belg Steve Darcis, który znajduje się na 55 miejscu w rankingu ATP. W tym roku 24 mecze, z czego 11 wygrał, a 13 przegrał. Nieminen jest starszy od swojego rywala o trzy lata i to tyle samo lat bardziej doświadczony. Jeszcze nigdy dotąd obydwaj zawodnicy nie mieli okazji ze sobą grać. Mam nadzieję, że Fin dobrze zacznie swój mecz i pewnie pokona rywala 2:0.
Sorki za pomyłkę, lecz Nieminen gra jutro (widocznie nie moge wstawać wsześnie ) Typ ten wklejam na jutro a na dzisiaj dam cos jeszcze, chociarz już nie moge niczego wybrać, no ale trudno
09.07.2008 18:30 # Kunitsyn I. - Ledovskikh M. # 2:0 # 2.00 # Expekt
Turniej ATP w Newport. Dzisiejszym popołudniem około godziny 18:30 odbędzie się ciekawy mecz pomiędzy Igorem Kunitsynem a Mikhailem Ledovskikhem. Faworytem w tym meczu według mnie, a także wszystkim bukmacherów jest Rosjanin Kunitsyn. Zajmuje on 85 miejsce w rankingu ATP, a jego tegoroczny bilans meczów jest "nawet, nawet". Z pośród 13 rozegranych dotychczas meczy zdołał wygrać sześć, siedem przegrał. Jego przeciwnik, mieszkający na co dzień w Sochi zajmuje 193 lokatę w rankingu ATP. Różnicę widać i to wyraźnie. Różnica jest także w sposobie gry. Igor jest o pięć lat od swojego przeciwnika i jest bardziej ograny. Według mnie inny wynik niż wygrana Kunitsyna w dwóch setach to sensacja.
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
Turniej Akropolu. Biorą udział Grecja, Brazylia, Australia, Chorwacja. Jak na razie Grecy mają 2 wygrane i dzisiaj pewnie 3 raz wygrają. Chorwaci nie prezentują się dobrze, przegrali z Brazylią 77:86 i wygrali z Australią 71:69. Grecy wygrali z Australią89:69 i z Brazylią 72:65. W obu meczach świetnie grali końcowe minuty. Z Brazylijczykami w ostatnich 2 minutach wygrali 8:0. Grają pełnym składem, z Papaloukasem, Fotsisem, Zisizesm, Bourousisem. W drużynie Chorwacji prym wiodą Kus, Markota, Prakcin. Oba zespoły w jednym meczu miały over, w drugim under. Sądzę, że Grecy, zespół bardzo dobrze broniący, pokaże dobrą defensywę. W obu meczach stracili mniej niż 70 pkt. Chorwaci w obu rzucili trochę powyżej 70. Granica dość wysoka, więc duże prawdopodobieństwo wejścia typu.
09.07.2008 21:00 # Berdych T. - Johansson T. # 2 # 3,60 # 10 # BAH
Pojedynek na ziemnych kortach w turnieju w Baastad.... Postanowiłem postawić na Johanssona gdyż z ostatnich wyników można wywnioskować że ich forma jest wyrównana... co prawda że Czech wyżej doszedł w turnieju na kortach Wimbledony ale tylko o jeden szczebel wyżej... męcząc się w pierwszej rundzie ze średnim Korolevem... i tracąc jednego seta w drugiej rundzie w pojedynku z Hanescu... w trzeciej rundzie już gładko przegrał z Verdasco ulegając w 3 secie 0:6... oglądając urywki tego seta widziałem że Czech zmagał się z jakimiś bólami... więc prawdopodobnie nie jest w najwyższej formie... i myślę że przegra to spotkanie... Szwed natomiast w pierwszej rundzie tego turnieju łatwo uporał się z małoznanym Prpiciem... myślę że Johannson nie jest na straconej pozycji i ma odrobinę więcej szans na zwycięstwo...
Toytoy ja wiem, że nie ma typów zastępczych, tylko, to jest typ na jutro, a nie na dzisiaj. Ten mecz nie był w planie gier turnieju. Pomyliłem się, bo tematu na 10 lipca jeszcze nie było, lecz teraz już tam dałem typ Nieminena, a na dzisiaj zdążyłem dać typ Kunitsyna (na ponad godzinę przed meczem). Czy te wyjaśnienia Ci wystarczą??? Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz Gdyby ten mecz miał się odbyć dzisiaj i się nie odbył to OK masz rację, lecz zobacz o której godzinie ja wstawiłem ten typ. ZAWSZE rano jest napisane u bukmachera, że wszystkie mecze odbywają się do tej godziny. Pozdrawiam
Wysłany: 2008-07-10, 17:56
Nie musisz mi wyjaśniać swojego zakładu. Tutaj nie o to chodzi. Ja znam reguły, panujące w tym konkursie. Ty jesteś nowy i widocznie jeszcze się nie wdrożyłeś.
Podałeś typ na dzisiaj i tyle. Był taki w ofercie i nie jest ważne o której godzinie go podałeś. A jak nie było tematu na 10 lipca, to trzeba go było założyć o 6.11, a nie jak się skapnąłeś, że ten mecz nie odbędzie się 9 tylko 10 lipca i sobie wtedy zmieniasz.
Mecz się nie odbył w danym dniu więc powinienieś rozliczyć to jako zwrot. A nie podawać kolejny typ.
ToYtoJ, Ja nie chce się z Tobą kłucić o jeden typ. Wiem, że jestem nowy, a Ty już tu troche siedzisz, lecz nie tylko ja się pomyliłem tego dnia. Mam doświadczenie z innych forum bukmacherskich, gdzie podliczałem typy i zawsze się uznawało. Wiem, że teraz jestem tutaj i panuje tutejszy regulamin. Spójrz do kuponów dnia, tam też jest pomyłka, lecz to nie jest wina podającego typ. Każdy może popełnić błąd podając typ z listy buka. Napiszę w tej sprawie do admina, abyśmy się nie kąsali.