Valerenga to zespół o mistrzowskich aspiracjach, jednak póki co w tym sezonie jeszcze tego nie potwierdzili. Co prawda z meczu, na mecz grają coraz lepiej, ale to jeszcze nie to...mecz z Molde przed własną publicznością będzie bardzo dobrą okazją do przełamania nienajlepszej passy, stąd też polecam ten typ.
Typy: 0/1 + 1 obecnie w toku
Suma zainwestowanych stawek: 10
Suma wygranych stawek: 0
Zysk: -10
Yeld: -100%
Miedzypanstwowe potkanie towarzyskie ktore rozegrane zostanie w Hamburgu w Niemczech. Turcy ostatnio zremisowali 1-1 w meczu towarzyskim z Ghana. teraz zagraja z Estonia ktora zagra oslabiona brakiem kilku podstawowych graczy wystepujacych m.in. w Skandynawii. Estonia przegrala ostatnio z Irlandia polnocna i oczywiscie przegrala 0-1. Jak dla mnie spokojne zwyciestwa trzeciej druzyny swiata z 2002 roku.
Oddanych typów:11/11 + 1 w trakcie Suma zainwestowanych stawek:110 Wygranych stawek:194,8 Zysk: +84,8j Yield: +77,1%
28.05.2006#godz.15.00#Catania Calcio - US Albinoleffe #x#4.55#10#bet-at-home
Ostatnia kolejka ligi przegladajac tabela remis w tym spotkaniu bedzie sprawiedliwy uszczesliwi te dwie ekipy http://www.betbase.info/?leagueid=s5289 -tabela tak mi sie zdaje po analizie choc nie wiem jak to wyglada w przypadku rownej ilosci pkt.
Piaty mecz towarzyski w tym roku reprezentacji Chorwacji.Po pieknej wygranej w marcu z Argentyna (3:2)i malej wpadce z Korea (2:0) napewno beda chcieli wygrac ze slabsza ekipa Iranu typ 3:0 :p
Dunczyk od piatku przygotowuje sie w Toruniu do tego spotkania i jego sprzet musi byc bardzo dobrze spasowany do toru. Poza tym po słabszych ostatnio wystepach na polskich torach musi osiagac wartosciowy wynik. Pomoze mu w tym zapewne brak Hancocka w druzynie Włókniarza ktory startuje dzisiaj w barwach USA w DPŚ.