Zanim oddasz typ zapoznaj się z regulaminem - unikniesz bana lub ostrzeżenia.
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
17:00 # Cibulkova D. - Vesnina E. # 0:2 # 10 # 5.80 # BAH
Pierwsza runda turnieju WTA w Toronto. W minionym tygodniu panowie rywalizowali w Toronto, a teraz przyszedł czas na panie. Dzisiaj wybrałem troche "szalony" typ na pewne zwycięstwo Eleny Vesniny. Licze na fuksa, lecz może gdy moja faworytka będzie miała dobry dzień, upora się ze swoją przeciwniczką. Elena jest notowana obecnie na 62 miejscu w rankingu WTA. W tym roku wygrała 14 meczy, przegrywając 17. Jej przeciwniczką będzie Dominika Cibulkova, która znajduje się obecnie na 31 pozycji w WTA.
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
O godzinie 22:00 rozpocznie się ostatni z dzisiejszych meczów islandzkiej pierwszej ligi. Zmierzą się w nim lider - Breiðablik i dziewiąty zespół w tabeli - Throttur Reykjavik. Moim zdaniem zdecydowanym faworytem jest drużyna gości. Breidablik ma dużo lepszych piłkarzy, którzy grają ciekawy, kombinacyjny futbol i strzelają dużo goli. W słabej, islandzkiej lidze, ta drużyna bardzo się wyróżnia; dość wspomnieć, że Breidablik wygrał pięć ostatnich spotkań. Myślę, że niezbyt wymagający rywal, jakim jest drużyna Throttur nie zdoła powstrzymać piłkarzy Breidablika i drużyna lidera odniesie dzisiaj szóste zwycięstwo z rzędu.