Zanim oddasz typ zapoznaj się z regulaminem - unikniesz bana lub ostrzeżenia
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
18:15 # USA - Polska (in Brazil) - Wynik po pierwszych 2 setach # 0:2 # 4.50 # 10 # bwin
Finał tegorocznej Ligi Światowej rozgrywanej w Brazylii w miejscowości Rio de Janeiro. Polacy nie mieli silnej grupy wcześniej, więc nie mogli siebie tak naprawdę sprawdzić. Jednak podopieczni Raula Lozzano dobrze zagrali swoje mecze u siebie. Gorzej bywało z wyjazdami, więc się tego trochę obawiam. USA też nie gra u siebie, a co więcej wczoraj grali już swój pierwszy mecz na tym turnieju. Licze na to, że się troche zmęczyli, lecz dzisiaj muszą zagrać na 100 %, aby móc dalej liczyć się w tych rozgrywkach. Moim zdaniem Polacy mogą zagrać w finale, pokonując najpierw USA, Serbie i Rosję. Na to liczę i mam nadzieję, że dzisiaj będą pewnie prowadzić po dwóch setach z Stanami Zjednoczonymi. Polska jedzie w pełnych i optymalnym składzie, więc czego mielibyśmy nie wygrać z Reprezentacją USA ?
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
19:45 # Sion - Young Boys # 2 # 2.35 # 10 # Expekt
Dzisiaj o godzinie 19:45 rozpocznie się spotkanie pomiedzy drużynami FC Sion i Young Boys Bern w ramach szwajcarskiej pierwszej ligi. Jak to często bywa na początku rozgrywek, ciężko wskazać faworyta, ponieważ nie wiadomo w jakiej formie są oba zespoły. Jednak moim zdaniem w tym spotkaniu górą będą goście.
W pierwszej kolejce obie drużyny poniosły porażki; Sion przegrałna wyjeździe z Aarau 3:1, a Young Boys uległ u siebie FC Bazylei 1:2. Zespół z Berna jednak pokazał się w tym meczu z dobrej strony, stworzył kilka składnych akcji, jednak napastnicy nie potrafili ich dobrze wykończyć. Już w meczach sparingowych, między innymi w turnieju Obi Cup, widać było, że drużyna ma duży potencjał. Myślę, że "Young Boysi" pokaża dzisiaj klase i wywiozą z Sion 3 punkty.