22.01.2006, 14.30 # NEC NIJMAGEN [-1] - ADO DEN HAAG # 1 # 2.55 # 10 # PROFESJONAŁ
Drużyna z Niedzielanem w skąłdzie w dobrej formie, sam Niedzielan jest bardzo dobrze dysponowany. Ze słabiutkim ADO Den Haag powinni sobie bez problemu poradzić...
Sparta plasuje się wyżej w tabeli extraligii i jest zdecydowanie lepszą drużyną. Przeciwnik małowymagający więc zwycięstwo gości bardzo prawdopodobne.:mrgreen:
22.01.2006, 14.30 # DUISBURG - EISBAREN # -1 na 2 # 2.7 # 10 # sportingbet
W piątkowym meczu "miśki" zuepłnie niespodziewanie poległy na swoim lodzie ze słabym Augsburgiem. To powinno ich wystarczająco zmobilizować, aby w dniu dzieiejszym odzyskać stracone punkty...
14:55 # Kick. Offenbach - Hansa Rostock # Niem. 2.Bundesliga # 2 # 2,20 # Expekt 10/10
Nie mam pojęcia dlaczego taki typ - ostatnio wiele dziwnych rzeczy się dzieje i możliwe że w tym meczu też coś dziwnego się zdazy. Hansa 2 razy przegrała offenbach i raczej nic nie wskazuje ze powinni wygrać ale ja na nich stawiam.
Fiorentina jest dzisiaj zdecydowanym faworytem , wygraja pewnie przynajmniej 2 golami cos ostatnio im nie szlo wiec najwyzszy czas sie wziasc za siebie i zdobywac jak najwiecej punktow a zwlaszcza ze na wlasnej trawce . nie powinno byc rzadnych niespodzianek juz w 1 polowie powinni prowadzic
Almeira przechodzi obecnie lekki kryzys formy chociaż nadal prowadzą w tabeli meczow u siebie. Myślę, że po tym meczu dopiszą do tej tabeli 3 pkt. chociaż nie przyjdzie im to łatwo z drużyną która od 6 meczów nie przegrała. Więc dlatego ten remis do przerwy.
Oddanych typów: 0/3
Suma zainwestowanych stawek: 30
Wygranych stawek: 0
Zysk: -30
Yeld: -100%
_________________ Na przekór złemu losowi, przekrętom i innym przeszkadzaczom ... gram. No a od jakiegos czasu musze dodac: stop gnidom w mundurach.
22.01.2006 # 00:00 # Hrbaty Dominik - Davydenko Nikolay # 2 # 1.5 # Expekt #
Spotkanie słowaka z rosjaninem.Hrbaty stoczył 3 długie pieciosetowe pojedynki wiec bedzie to miało bardzo duze znaczenie w tym spotkaniu.Rosjanin jak narazie nie miał problemow z pokonaiem swych rywali. Davidenko jest w zdecydowanie lepszej formie od słowaka i polecam zagrac na niego!