Wysłany: 2008-07-21, 17:00
22-07-2008 0:10 # Tampa Bay Rays - Oakland Athletics # Handicap (-1.5) 1 # 2.10 # 10 # Betway
Wybierając to spotkanie opieralem sie na statystykach dotyczących spotkań pitchera Scotta Kazmira z Tampa Bay na swoim boisku. W ostatnim czasie trzykrotnie konczyl mecze z różnicą jednego punktu. To jak do tej pory najwyższa seria tego typu wyników w sezonie Scotta. Albo Tampa Bay odniesie wysokie zwycięztwo, albo porazke z duza przewaga punktow dla Oakland. Jednak goście wystawiają Evelanda ktory na wyjazdach radzi sobie bardzo przecietnie wygrywając tylko z Seattle, Toronto i San Francisco. Z taka druzyna jak Tampa Bay z czołowki tabeli wszystkich teamow, Oakland z przeciętnym startersem na cele nie ma szans.
21:00 # Kudryavtseva A. - Rodionova A. # 0:2 # 4.30 # 10 # bet-at-home
Pierwsza runda turnieju WTA w Los Angeles. Wybrałem ciekawy mecz, w którym widze dużą sensację. Stawiam na Anastasie Rodinovą. Jest ona notowana aktualnie na 73 miejscu w rankingu WTA. W tym roku rozegrała już 20 meczy tenisowych. Wygrała 11, przegrywając 19. Jej przeciwniczką będzie rodaczka Alla Kudryavtseva. Jest ona notowana obecnie na 104 miejscu w rankingu WTA. Jak widać jest duża różnica, na korzyść Rodinovej. W tym roku Kudryavtseva rozegrała już 32 mecze. Wygrała połowe z nich czyli 16, 16 też przegrała. Kudryavtseva ma 20 lat, a Rodinova 26. Jest starsza o sześć lat. Myślę, że w tym pojedynku doświadczenie zaprocentuje, a moja faworytka pewnie wygra swój mecz w dwóch setach, robiąc ogromną sensację w tym turnieju
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.