Po ostatnim kapitalnym meczu z Middlesbrough ciężko mi uwierzyc, żę Kanonierzy nie wywiozą 3 punltów z Liverpoolu. Pomimo tego, że ekipa gospodarzy ostatnio nieźle dysponowana a Arsenal wystąpi bez Cole'a, Cygana, Van Persie i prawdopodobnie Campbella wg mnie 3 punkty pojadą do Londynu.
Po ostatniej porażce JYP powinno gładko zwyciężyć. ILVES choć prezentuje się solidnie z takim przeciwnikiem sobie nie poradzi więc zwycięstwo gospodarzy raczej przesądzone
Dyscyplina: koszykówka
Najsłabsza ekipa w lidze podejmowac bedzie na wlasnym boisku wicelidera Dominet Basket Ligii. Na pozor wydaje sie ze Handicap jest strasznie wysoki, jednak jesli uwaznie przyjrzec sie wyczynom Noteci to zauwazymy ze nie jest on az tak strasznie wygorowany.
Ostatnie mecze noteci to :
Polpharma - Noteć 101:67
Noteć - Energa Czarni Słupsk 64:94
Prokom Trefl Sopot - 119:71
DGP Azoty Unia Tarnów - 103:75
We wszystkich tych meczach jak i pozostalych Polpak przegrywa roznica ponad 30 pkt. Moim zdaniem Wicelider tabeli nie bedzie mial najmniejszego porblemu pokryc taki handicap.
Mysle ze warto to zagrac za grubsze pieniadze. Typ pewny na 100%
Jesli WBA marzy o utrzymaniu w Premiership musi ten mecz wygrać. Sunderland traci srednio 2-3 bramki w meczu, tutaj wystarczy tylko jedna i ... Kuszczak w bramce WBA. Ale wbrew pozorom nie bedzie łatwo. Dlatego przewiduję remis do przerwy.
21.01.2006#13.00#Maroko - Wybrzeże Kości Słoniowej#2#2.30#10#unibet
Wybrzeze Kosci Sloniowej rozegralo kilka ciekawych sparingow, zremisowali z Wlochami na wyjezdzie, wygrali z Rumunia, rowniez na wyjezdzie. Poza tym wiekszosc z zawodnikow gra w mocnych europejski klubach z ktorych najgrozniejsi beda napastnicy Drogba, Aruna Kone czy Bonaventure Kalu. Maroko ostatnie zwyciestwo odnioslo nad Botswana, zawodnicy rowniez graja w Europie ale juz nie w takich "firmach" jak zawodnicy ich rywali.
Wybrzeże Kości Słoniowej wygra 2:0
No co tu wiele pisać. Typ akurat taki, gdyż ostatnim razem gdy obstawiałem przeciwko Lahti (a było to bodajże przedwczoraj w meczu z nie byle kim bo samym Karpatem i to na wyjeździe) to właśnie Lahti wygrało (3:2 w dogrywce). W związku z tym mój dzisiejszy typ traktuje haha jako możnaby rzec "wyciągniętą na pojednanie dłoń" w kierunku Lahti i mam nadziej, że kredyt zaufania zostanie spłacony A z czysto techniczny, papierowych statystyk to Lahti ostatnie cztery mecze do przodu (z Tapparą, KArpatem, Jokerit i JYPem a więc drużynami notowanymi wyżej) no i w całym 2005 roku Lahti nigdy nie pokonało Lukko (jakis kompleks chyba - podobnie jak Dallas Stars i Phoenix Coyotes - tylko że tegosezonowy) wiec najwyzszy czas to zmienić, bo w końcu LAhti jest na fali i wykorzystać to chłopcy z Finlandii powinni
[P.S. a wszystkie tutaj moje uzasadnienia wezmą w łeb jak Lukko wygra hahaha. Ale wtedy nigdy juz LAhti nie obstawię Taka moja zasada haha)]
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
oddanych typów: to mój pierwszy typ an tym forum więc 0
zainwestowancyh stawek: 0
suma wygranych stawek: 0
zysk: 0
yeld: 0%
Przedsezonowe ambicje gospodarzy sięgały dużo wyżej, niż tylko walki o utrzymanie. Jednak z różnych względów(kontuzje,brak doświadczenia 1-ligowego itd.) początek sezonu w ich wykonaniu wyglądał bardzo marnie. Ostatnia dyspozycja wskazuje, że jeszcze nie wszystko stracone i gra w PLAY-OFF wcale nie jest niemożliwa.Ale warunkiem jest wygrywanie między innym takich spotkań jak dzisiejsze, zwłaszcza że atut swojego lodu też może mieć spore znaczenie.
Real zlapal ostatnio wlasciwy rytm gry co widac po otatnich wygranych Z betisem sevilla i bilbao wiec z ekipa Cadiz powinni sobie poradzic juz w pierwszej polowie
2 mecze pod rzad przegrane na wlasnym boisku to porazka w koncu do 3 razy sztuka hehe gdyby teraz przegrali to juz bym chyba padl .Te druzyny znaja sie juz dobrze kilkanascie rozegranych meczy ze soba wiec mysle ze Ottawa ma jakis sposob na pokonanie Toronto .