Stepanek jest obecnie w dobrej formie. W AO przegrał 2:3 z późniejszym finalistą Cypryjczykiem Baghdatisem. Pokazał się w tym mecuz z bardzo dobrej strony. W tym turnieju nie jest zaliczany do faworytów jednak według mnie może być czarnym koniem. Może pokonać wszystkich Chorwatów, którzy nie prezentują obecnie wysokiej formy. Dzisiajeszy mecz powinien należeć do łatwych. Po drugiej stronie siatki stanie Serb Djokovic, który na początku sezonu gra kiepsko. W AO odpadł już w pierwszej rundzie po słabym meczu z Goldsteinem. W pierwszej rundzie pokonał Vika jednak nie przywiązywałbym do tego meczu większej uwagi. Według mnie Czech szybko zakończy ten pojedynek i będzie mógł spokojnie czekać na swojego kolejnego przeciwnika.
Mecz pucharowy. Ajax jest cieniem druzyny, w lidze sa dopiero na 7 miejscu. Ostatni mecz przegrali az 1:4 i to u siebie. Heerenveen tez nie zachwyca, sa tuz za Ajaxem jednak bilans 6 ostatnich meczy maja minimalnie lepszy. Na ostatnich 6 meczy miedzy tymi druzynami 4 razy wygralo Heerenveen w tym 3 razy u siebie, Ajax wygral raz i jeden remis. Ajax jest w dolku i wg mnie nie dojdzie dzis do zwyciestwa nad Heerenveen, zreszta tradycja musi byc podtrzymana
Typy: 1/1 + 1 w toku
suma zainwestowanych stawek: 10
wygranych stawek: 18.5
zysk: 8.5
yeld:85%
co tu dużo pisać, po prostu gram progresję na remis czerepowca i dopóki nie zremisują to pewnie zawsze będą moim typem dnia jeśli danego dnia będą akurat grali . typ nie jest znowu taki nierealny bo gości legitymują się 12 remisami a ostatni przytrafił im się 6 spotkań temu, gospodarze zanotowali 14 remisów, więc wg mnie istnieje duża szansa, że regulaminowy czas nie wyłoni dziś zwycięzcy.
Islandia powinn sobie poradzić z norwegami. W poprzednich meczach rundy zasadniczej nie przegrała jeszcze w żadnym spotkaniuw pierwszej połowy, tylko z chorwatami zremisowała. Norwiegia tylko raz wygrała pierwszą połowę z Serbią przewagą 1 gola, pozostałe mecze przegrała różnicą większą niż 1.5 gola.
Typy : 0 / 1 + obecnie 1 w toku
Suma zaiwestowanych stawek : 10
Wygranych stawek : 0
Zysk : -10
Yeld : -100%
Benneton 7 zwycięstw, 5 porażek, ostatnio porażka z mocną Ceramicą, AEK 3 porażki z rzędu, 8 w ostatnich 9 meczach. AEK wie, że już o nic nie walczy i zostawia w domu 2 ważnych zawodników:Taylor Coppenrath i Spiros Panteliadis. W pierwszym meczu był pogrom 83-57, teraz będzie podobnie.
Obie drużyny rozegrały po dwa spotkania co w dopiero rozpoczętym sezonie. Dorados dwa remisy, jak do tej pory, natomiast Club America ze stolicy jeden remis i jedna porażka - słabiutki początek, jak na ten zespół, który reprezentuje swoją grę i kraj poza granicami Meksyku tzn tamtejsze puchary. Myślę, że teraz po początku w którym domniemywam, że się rozegrali, będa grali z najsłabszą drużyną, jeżeli chodzi o początek. Teraz Club America powinien pokazać, że jest dobrym zespołem. Zanotowali remis porażkę więc teraz wypada wygrać i to jeszcze z drużyną, która prawdopodobnie będzie się broniła przed spadkiem. Poza tym zauważyłem, że ostatnie spotaknia między tymi drużynami kończyły się na korzyść CLUB. Chociaż to były tylko zwycięstwa jednobramkowe, ale zawsze zwycięstwa, czy to u siebie, czy na wyjazdach. Dzisiaj polecam to jakże egzotyczne spotkanie, ale wysoki kurs przykonuje by można zaryzykować.
Oddanych typów:0 + 1 w trakcie Suma zainwestowanych stawek:0 Wygranych stawek:0 Zysk:0 Yeld: 0%
02.02.2006# 16:15 # Ancic M. v Karlovic I. (Dokładny wynik 1 seta) # 7:6 # 4.00 # 10 # Gamebookers
Obydwaj Chorwaci mają mocny serwis i jestem na 80 % przekonany że będzie tutaj Tie-Break.Karlovica ciężko jest złamać a szczególnie na nawierzchniach twardych.Ancic także serwis ma mocny i karlovic tym bardziej będzie skazany na wygrywanie tylko swoich gemów.Tie Break to loteria,lecz wydaje mi się ze Anciciowi uda się jednak wygrać tego 1 seta 7-6.
W ostatnich 3 meczach (2 w 2005 r. i 1 w 2004 r.) Heerenveen u siebie wygrywał z Ajaxem. Gospodarze dobrze grają u siebie i myśle że powinni sobie poradzić. Zwłaszcza że Ajax wysoko przegrał ostatni ligowy mecz u siebie, co nie świadzczy o ich zbyt wysokiej formie. Puchary rządzą się własnymi prawami:)
Oddanych typów: 0/1 + 1 w toku
Suma zainwestowanych stawek: 10
Wygranych stawek: 0
Zysk: -10
Yeld: -100%
Ottawa ma na swoim koncie 2 porażki z rzedu, w meczu z tak słabym przeciwnikiem na pewno przerwie tę złą passę. Profesjonal w przeciwieństwie do innych buków proponuje wysoki kurs - dlaczego by tego nie wykorzystać
Typy : 1 / 1 + obecnie 1 w toku
Suma zaiwestowanych stawek : 10
Wygranych stawek : .27,5
Zysk : 17,5
Yeld : 175%
Friedl to typowy deblista i rzadko kiedy pojawia się w turniejach singlowych. W pojedynku z młodym Aguilarem, który w niezłym stylu przeszedł pierwszą rundę ma małe szanse.