Wydaje mi się, że będzie to ostatnie spotkanie tych drużyn, Phoenix juz dzis powinno zakonczyc rywalizację, jednak dla większej pewnosci rzucam jeszcze 7,5 pkt handicap, choc wg mnie będzie on zbędny, gdyz Steve Nash i spółka powinni wygrac:)
19.05.2006 14:15 # Kuznetsova S. - Oprandi R. [games Hc] 0:6 # 2 # 1.80 # 10 # Gamebookers.com
Oprandi jest objawieniem tego turnieju. Łamie wszystkie tenisowe stereotypy (kolczyki w dolnej wardze, tatuaże i inna niż u większości tenisistek figura). W poprzedniej rundzie zmiotła z kortu Zvonarievą. Jeżeli Kuznetsova od samego początku nie zacznie narzucać swojej gry może przegrać ten pojedynek. Oprandi gra siłowo, choć jej sylwetka na to nie wskazuje. Większość wygranych piłek to szczęśliwe zagrania lądujące na liniach. Włoszka może liczyć na doping kibiców, ponieważ jest ostatnią nadzieją włoskich kibiców. W turnieju gra jeszcze Pannetta, ale w pierwszej rundzie złapała kontuzję i Hingis ją dzisiaj pokona. Jeżel nawet Oprandi nie zdoła pokonać dobrze grającej rosjanki to przegrana różnicą sześciu gemów raczej nie wchodzi w grę.
Typy : 1 / 3 + obecnie 1 w toku
Suma zaiwestowanych stawek : 30
Wygranych stawek: 17
Zysk: -13
Yeld: -43%
19.05.2006#godz19.00#Altach - Austria Lustenau #1#2.15#10#bet-at-home
Altach lider ligi i u siebie jest bardzo mocny !! Austria L. tez jet mocna na wyjaach ale nie poradza sobie:D:D
Banik ostatnio gra dobrze na wyjazdach i powinien długo wytrzymać ,ale ogólnie to Sparta jest faworytem i powinna wygrać to spotkanie ,ale dopiero w drugiej połowie.
19.05.2006 22:05 # Chicago White Sox - Chicago Cubs # 1 # 1,6 # 10 # Expekt
WS to drużyna która bardzo dobrze gra na swoim terenie 14-5. O Cubs niestety nie można powiedzieć że grają dobrze na wyjazdach 7-13. Mimo że w Cubsach pitcherem będzie znakomity Maddux to uważam że nie pozwoli im to zwyciężyć. Kurs wydaje mi się trochę niski bo mecz może być wyrównany ale że nie ma za bardzo na dzisiaj nic ciekawego a wiec stawiam na taki mecz
Nie mogę nigdzie znaleźć analizy do tego meczu... aby zorientować się jak wyglądają pozycje obu drużyn w tabeli... aczkolwiek mój typ jest zdecydowany na Portugalia a wiąże się to z tym iż ostatnio oglądałem w TV ich spotkanie z jak sądzę drużyną mocniejszą od chińczyków czyli czechami... wygrali 2:0 aczkolwiek gdyby lepsza skuteczność i nie bramkarz czechów wynik mógłby być dużo większy dlatego sądzę iż portugalczycy będący poniekąd jednym z faworytów turnieju w Tulonie dziś również odniosą zwycięstwo nad nie oszukujmy się przeciętną drużyną chińską...
Piate i najprawdopodobniej ostatnie spotkanie finalowe polskiej Dominet Basket Ligi.Ekipa Prokomu w 1 meczu sensacyjnie przegrala u siebie i znalazla sie w ciezkiej sytuacji wygrala drugie spotkanie ale wciaz Anwil byl w uprzywilejeowanej sytuacji bo gral kolejne 2 mecze u siebie. Niespodziewanie Prokom w 3 meczu wygral a w 4 zdemolowal gospodarzy i prowadzi 3-1. Teraz zagra u siebie i jesli wygra zdobedzie mistrzostwo. Mysle ze Sopocianie nie beda chcieli nadkladac sobie meczow i niepotrzebnie skracac urlopow kolejnymi wyjazdami dlatego uwazam ze zagraja na 200% i efektownie wygraja. W dodatku przeciez graja u siebie i badz co badz sa zespolem duzo lepszym. Polecam.
Oddanych typów:2/2 + 1 w trakcie Suma zainwestowanych stawek:20 Wygranych stawek:35,5 Zysk: +15,5 Yeld: +77,5%
19.05.2006 20.30 # Barcelona - Real -6/+6# 1 # 1,88 # 10 #Expekt
Ostatnie ich spotkanie: 2006-04-13 Barcelona-Real Madrid 76 : 70 e eurolidze czyli akurat tyle ile wynosi handicap na dzisiejszy mecz. Mam nadzieje ze dysponujaca bardziej wyrownanym skladem Barca wygra dzisiaj ten pierwszy mecz fazy play-off jeszcze wyzej.
Dziś miałem niewiele czasu na analizę, więc wybrałem typ z ligi National, Francja. Gospodarze są nad strefą spadkową, mając tyle samo punktów co pierwszy zespół ze strefy spadkowej. Ostatnie wyniki całkiem niezłe, walczą o utrzymanie, więc dziś liczę na ich wygraną, tym bardziej, że zespół gości przyjeżdza na mecz o tzw. pietruszkę.
oddanych typów: 1/3 +1 w toku
suma zainwestowanych stawek: 29
wygranych stawek: 18,50
zysk: -10,5
yeld: -36%
_________________ Życie to nieudany wynalazek diabła.