18.01.2006 04:00 # Sacramento-Phoenix # 2 # 1.70 # 10 # Profesjonal
Sacramento dalej bez Abdur-Rahima i Wellsa. Phoenix na fali, faworyt tego spotkania jest tylko jeden. Sam Mike Bibby nie wygra z Suns, którym z Sacramento gra sie bardzo dobrze. Duet Nash-Marion powinien w tym meczu załatwic sprawę. Kurs wystawiony przez Profa to czysty value-bet.
Oddanych typów: 1
Suma zainwestowanych stawek: 10
Wygranych stawek: 0
Zysk: 0
Yeld: 0%
18.01.2006 04:35 # Los Angeles Kings-Tampa Bay Lightning # X2 # 1.70 # 10 # betandwin
Kingsi bez Demitry to nie ta sama drużyna. Na dodatek zabraknie jeszcze Visnovsky'ego i Weaver'a. To bardzo poważne osłabienia. A żeby upenic niedowiarków to gospodarze przegrali ostatni mecz(teraz uwaga) 1-10 z Buffalo, które również nie jest w wyśmienitej formie. To bardzo podłamało graczy. Dzisiaj znowu zagrają bardzo osłabieni a przeciwnik jest wymagający. Nie są to chłopcy do bicia. Nie muszą się martiwć o kontuzje i dzisiaj na pewno poszukają swojej szansy. Na wyjazdach grają całkiem nieźle(8-4-11). Wczoraj zagrali niezły mecz z SJ jednak ulegli 1:3. Dzisiaj maja znakomitą szansę by zdobyć komplet punktów. Tak osłabieni gospodarze to nie ta sama drużyna co już pokazali w poprzednim meczu. POLECAM!!
18.01.2006 04:30 # Los Angeles -Tampa Bay # X # 4.15 # 10 # Expekt
Drużyna Los Angeles po ostatnim laniu , będzie się chciała za wszelką cenę pokazać przed swoimi kibicami z dobrej strony.W takich przypadkach same chęci jednak nie wystarczą .Spodziewam się kolejnego słabszego meczu gospodarzy i remisu w regulaminowym czasie.Tampa będzie także szukała swojej szansy po kolejnych trzech porażkach na wyjeżdzie.Spotkanie dwóch drużyn chcących koniecznie poprawić sobie morale.Świetny układ do remisu, który pogodzi obydwie ekipy.
Niby dzieli te drużyny tylko kilka punktów, ale faktyczna różnica jest raczej większa.Dodatkowo gospodarze to typowa drużyna swojego lodowiska, gdzie dotychczas zdobyła 3/4 wszystkich punktów.
palermo w tym sezonie zawodzi strasznie, stawiam na nich dosyć często i mam nadzieje za każdym razem, że sę przełamią. ostatnimi czasy zaczeli ich gra się poprawila więc liczę że w meczu z parmą zdobęda 3 punkty choć na pewno nie będzie łatwo bo np nie zagra Makinwa. no i cierpliwosć zarządu do trenera też się chyba kończy...
18.01.2006 04:30 # Los Angeles -Tampa Bay # X/2 (1st period/Fulltime) # 10.0 # 10 # Fonbet
Takie rozstrzygnięcie jest bardzo możliwe, szczególnie biorąc pod uwagę braki kadrowe Kingów. Tampa rozdrażniona po wczorajszej porażce dziś będzie szukać ukojenia na swe smutki Dodatkowo motywuje wysoki kurs.
DZIĘKI FREY !!
Faktycznie nie podałem typu, ale zarówno z kursu jak i opisu jasno wynika że chodzi o gospodarzy. Typ 1.
PS. Jako że nie mogę edytować swojego postu, uzupełniam go tutaj.
Chievo mecze u siebie 5 3 1 bramki 13-7 Juventus mecze na wyjeździe 7 1 1 bramki 20-8
Juventus jest drużyną na którą można stawiać zawsze, bez względu na to z kim gra. W tym sezonie na 19 meczy wygrali 17 ( daje to prawie 90% zwycięstw). Chievo jest solidnym zespołem, ale myślę że nie będzie tu innego wyniku niż 2.
Spotykają sie dwie francuskie marki raczej typowe średniaki ... Francuska liga ma to do siebie iż zazwyczaj pada mało goli i undery są tam na porządku dziennym. Sam gram progresywnie na Ajeccio under + Bordeaux + Nice Wiec dziś kontynuacja na Ajeccio. W ostatnich 6 spotkaniach w 5iu padał under w regulaminowym czasie. W lidze francuskiej Ajeccio na 21 spotkan konczylo 16 underem Wiec i dzis licze na underka
18.01.2006# Sparta Rotterdam - NEC Nijmegen#2#2.50#10#Unibet
Mecz ryzykowany bardzo ale dla mnie zwyciezca bedzie NEC Nijmegen. Swietnie zagrali ostatnio z Ajaxem na wyjezdzie, prowadzac nawet. MMogli nawet wygrac ten mecz jednak zabraklo troszke szczescia. Niedzielan w formie, obroncy Ajaxu mieli z nim nie lada problemy. Dobrze wychodzil na pozycje, biegal za dwoch z taka gra sa wstanie wygrac ze Sparta choc ta nieznacznie tylko ulegla PSV na wlasnym boisku. Mysle jednak ze to byl efekt zignorowania Sparty przez zespol z Eindhoven. NEC wygra, kurs to 2,5.
18/01/06 20:30#AS Roma - Reggina #1#1.55#10#Expekt
Ekipa Romy jest obecnie w znakomitej formie co pokazali w meczu zMilanem wygrywajac
1-0 pilkarze romy maja jeszcze szanse na pierwsza 4 i lige mistrzow wiec mecze z takimi rywalami jak Reggina powinni wygrywac, Reggina to typowy sredniak Serie A i mysle ze nie sprawia Romie wiekszych problemow
Juve to Juve, nie przegrywa z takimi zespolami jak Chievo. Co widac po statystykach
na 9 spotkan tych zespolow ze soba Juve zawsze zwyciezal !! i mysle ze tym razem bedzie tak samo. Juve porazki zostawili sobie na inne zepoly takie jak Milan Inter ale nie Chievo ktore wygrywa tylko ze slabiakami . Juve jeszcze nigdy mnie nie zawiodl i mam nadzieje ze tak zostanie hehe . Juve wie ze Inter bedzie chcial ich gonic wiec bede wygrywac takie w miare łatwe mecze , napewno sobie nie odpuszcza!!(mam taka nadzieje) Beda atakowac poki nie strzela zwycieskiego goola!!!!
Co prawda Szwecja w składzie tylko krajowym, ale tam przecież też nie brakuje dobrych zawodników. Poza tym liczę na to, że dobijający się do kadry zawodnicy będą chcieli się pokazać. W końcu to ostatnia szansa przed mistrzostwami świata. Myślę, że w tym meczu wystapi przynajmniej kilkunastu zawodników, nie sądze więc aby się zbytnio oszczędzali. Według mnie pewnie wygra Szwecja.
18.01 # 20.30 # US Palermo - Parma FC # over/under 2,5
under 1,87 10/10 Expekt
Palermo i Parma zajmują miejsca dosyć niskie w ligowej tabeli. Palermo w ostatnich swoich meczach wypadło bardzo słabo 10- meczy 1-5-4 8 : 13 a Parma w meczach wyjazdowych w całym sezonie strzeliła zaledie 9 bramek. W ostatnich 3 kolejkach wyjazdowych strzeliła odpowiednio 3-2-1 bramek - w sumie 6 ale myślę żę taka skuteczność teraz przez dłuższy okres się nie powtórzy.
Mecz tych drużyn z początku sezonu zakończył się wynikiem 1-1 i myślę że również dzisiaj padnie wynik remisowy 0-0 lub minimalne zwycięstwo Palermo 1-0