Wysłany: 2008-08-13, 17:41
14-08-2008 0:05 # Boston Red Sox - Texas Rangers # Handicap (-1.5) 1 # 1.83 # 10 # Betway
Wybrani pitchers J. Lester - L. Mendoza. Pierwsza różnica jaka rzucila mi sie w oczy to ostatnia gra obu druzyn. Na 10 meczy Boston w 7 odniosł zwycieztwo gdzie przeciwnicy tylko 4 razy. Nastepna rożnica to pozyzja i statystyki dotyczace gry odpowiednio w domu i na wyjazdach. Red Sox (41-16) Rangersi (30-33) i mimo ze goście wcale nia radzą sobie najgorzej to i tak widze ich przyszlosc w tym meczu mizernie. Pitcher gości odniósł 3 zwycięztwa na 7 porażek, gdzie starters Rangersow to niemalze odwrotność Mendozy z Texas. I ostatnia kwestia dotycząca handicapu jest taka iz w grze u siebie Lester na 12 meczy zakonczyl wynik meczu roznicą jednego punktu tylko w dwóch spotkaniach. Nic dodać, nic ująć.
Moim zdaniem serbska drużyna to dużo większa klasa i potencjał. Dziwi mnie tym bardziej kurs skoro u innych bukmacherów jest dużo niższy. sportingbet i STS dają 2.50. Drużyna z Cypru pewne ambicje ma ale myślę że drużynie z Belgradu zbyt zależy na rozgrywkach w europie żeby dać się pokonać. W lidze są czołówką i puchar UEFA im nie przeszkodzi w zdobywaniu punktów z większością rywali. A cypryjskie drużyny do tej pory ani razu nie grały w fazie grupowej UEFA. Znowu trafili na silną drużynę więc nie poprawią statystyk.
Stawiam na trój-kolorowych ,gdyż gładko wygrali 2 pierwsze mecze w turnieju co prawda z nie zbyt mocnymi rywalami(Brazylia i Chiny) ale za to dość pewnie i przekonywująco. Ponadto już przed igrzyskami znajdowali się w bardzo dobrej dyspozycji. Chorwaci wygrali po zaciętym meczu z Hiszpanami ale wtedy stracili kluczowego zawodnika drugiej linni. Pokonali także wysoko Chiny. Po takim kursie sądze że warto grać na Francuzów