Zanim oddasz typ zapoznaj się z regulaminem - unikniesz bana lub ostrzeżenia.
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
na dzisiaj wybrałem mecz z ligi fińskiej. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 17.30. Mecz powinien być zacięty i mimo iż według bukmacherów minimalnym faworytem jest ekipa gospodarzy ja jednak sądzę, że spotkanie zakończy się remisem. Gospodarze zajmują obecnie 8 miejsce w tabeli. Goście prezentuje się dobrze w tym sezonie i znajdują sie na 6 pozycji. W ostatnich pojedynkach tych drużyn lepsza formę prezentowali goście. Wygrali oni 3 swoje mecze jeden zremisowali i dwa razy przegrali. Gospodarze zanotowali bilans 2-3-1. Goście zdobyli więc 10 punktów a Vaasa o jeden mniej. Obie drużyny prezentują podobny poziom. w bezpośrednich starciach a było ich do tej pory 12. 6 razy wygrali gospodarze, 4 razy goście 2 razy padł remis. Sądzę, że będzie to wyrównany pojedynek, w którym zarówno jedni jak i drudzy mają szansę na 3 punkty. Ja jednak wierzę, że podzilą się zdobyczą punktową.
15:05 # J. M. Del Potro - R. Gasquet # 0:2 # 2.56 # Pinnacle
Trzeci dzień z rzędu stawiam na zwycięstwo Gasqueta w dwóch setach. Raz wygrał 2:0, a raz 2:1. Wczoraj wygrywając w dugim secie nawet 5:2, przegrał w tie-breaku:( Dzisiaj będzie już lepiej. Jego przeciwnikiem w finale w Stuttgarcie będzie Argeńtynczyk Del Potro. Jest on notowany na 65 miejscu w rankingu ATP, a w tym roku rozegrał dopiero 17 meczy, z czego wygrał dziewięć. Osiem pozostałych przegrał. Richard znajduje się na 15 miejscu w rankingu, a w tym roku wygrał już 16 spotkań, 13 przegrał. Faworytem jest Francuz, mimo tego, że na pewno stać go na więcej i nie prezentuje najwyższej formy. Obydwaj zawodnicy spotkali się już raz w historii. Zwycięscą okazał się Richard, wygrywając 7-6, 5-2 podczas ATP Masters Series Indian Wells w 2007 roku. Mam nadzieję, że dzisiaj w końcu pokaże, że potrafi wygrywać finały
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
13.07.2008 16:30 # Bułgaria v Finlandia [Set HC] 0:2.5 # 2 # 1.6 # 10 # GB
Wczoraj Finowie dosc niespodziewanie pokonali Bulgarow 3:2. Jednak z przebiegu meczu absolutnie im sie to nalezalo. Nie poddali podjeli walke z wyzej notowanym rywalem. Bulgarzy grali ospale, wyraznie bylo widac ze liczyli przede wszytkim na Konstatinowa, jednak on sam meczu nie mogl wygrac. Od wczoraj nie moglo sie zmienic az tyle zeby dzisiaj Bulgarzy zagrali na tyle dobrze, zeby wygrac bez straty seta. Mysle, ze Finowie ugraja minimum seta.