Muszę jakimś cudem dogonić w rankingu michael007acm i dlatego wybrałem ten pojedynek. Kurs na Hingis niezły a i szwajcarka nieźle się spisuje w tym turnieju. Choć spisywałem ją na straty już w pierwszej rundzie to po wczorajszym pojedynku zmieniłem nieco zdanie. Jeżeli dzisiaj wyjdzie na kort tak samo zmotywowana jak przeciwko Dementievej to może pokusić się o sprawienie niespodzianki. Z Mauresmo grała dotychczas trzykrotnie i niestety w każdym z meczy przegrała. Ostatnio 2-6 2-6. Hingis w Berlinie rozegrała trzy spotkania i ze meczu na mecz idzie jej coraz lepiej. Francuzka rozpoczeła od drugiej rundy i gładko dotarła do ćwierćfinałów. Szanse Hingis na wygranie tego pojedynku są średnie, ale szwajcarka jest wstanie tego dokonać.
Typy : 7 / 10 + obecnie 1 w toku
Suma zaiwestowanych stawek : 100
Wygranych stawek: 144.3
Zysk: 44.3
Yeld: 44.3%
Końcówka drugiej Ligi austriackiej i spotkają się dwie drużyny jedna walcząca o utrzymanie a druga mająca jeszcze szanse na awans...no i właśnie jeśli Lask Linz chce powalczyć o awans nie może już tracić punktów bo do Lidera traci ich 6..Myśle że mecz napewno nie zakończy sie remisem bo to nie użądza żadnej z drużyn, dodać też trzeba ze drużyna gospodarzy gra na własnym boisku bezkompromisowo ich bilans 6-1-9, Lask Linz na wyjeździe 6-4-6.. w meczach w tym sezonie pomiędzy obiema drużynami: dwa razy zwyciężał Lask 3-0(d), 3-1(w) i raz był remis 0-0 na boisku w Linz... Według mnie Lask powinien dziś poradzić sobie z drużyna Schwanenstadt i tak też stawiam..
Liga Irlandzka.Zapowiada sie ciekawe spotkanie pomiedzy druzynami St.Patricks i Derry.Gospodarze zamują4 pozycje z stratą do dery tylko 2 pkt.Jednakze stawiam tutaj under poniewaz mysle ze mecz bedzie wyrównany .. druzyny mają za sobą prawie same undery !! Mają silną obrone - gospodarze w 9 meczach stracili 4 bramki natomiast goscie tylko 3/Mysle ze spokojnie w meczu padnie under
Pierwsze spotkanie finalowe Portugalskiej LCB Liga. Ekipa Ovarense to zwyciezca sezonu zasadniczego i absolutny faworyt finalowej rywalizacji. Ekipa Ginasio to sensacja tego sezonu. Sensacja glownie dlatego ze Ginasio po sezonie zasadniczym zajelo dopiero 7 miejsce. Mimo to ekipa ta niezwykle sie meczy zeby awansowac do kolejnych rund. Wystarczy powiedziec ze na 6 wyjazdow Ginasio mimo ze doszlo do finalu wygralo zaledwie 2 razy. Aby awansowac musialo rozegrac az 10 meczow a Ovarense zaledwie tylko 8. Jest to wazne bo mecze byly rozgrywane w waskim odstepie czasowym. Dodam tylko ze Ovarense dochodzac do finalu gralo 5 spotkan przed wlasna publicznoscia i wszystkie wygralo ! Linia punktowa nie jest duza dlatego sadze ze Ovarense ktore zagra u siebie spokojnie sobie poradzi. Polecam zagrac.
Oddanych typów:8/11 + 1 w trakcie Suma zainwestowanych stawek:110 Wygranych stawek:164,2 Zysk: +54,2 Yeld: +49,27%
Ovarense (1.miejsce w rundzie zasadniczej) w finale portugalskiej ligi koszykówki gra
z zespołem ,który ledwo co dostał się do play-offów. Byli zdecydowanym faworytem do misrzostwa jeszcze przed sezonem. Ovarense u siebie gra znakomicie ;wygrali wszystkie domowe mecze a Ginasio na wyjeździe bardzo słabo ;wygrali tylko dwie konfrontacje. Ovarense podchodzi do tego finału mniej zmęczone ,bo łatwo radzili sobie z rywalami w poprzednich rundach i to może mieć też pewien wpływ na przebieg tego meczu.