Zanim oddasz typ zapoznaj się z regulaminem - unikniesz bana lub ostrzeżenia.
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
Myślę że Francuz jest w na tyle kiepskiej formie że nie podoła hiszpańskiej szkole tenisa ziemnego. Zaprezentował się dobrze na Wimbledonie ale tam łatwiej ukryć braki w obecnym przygotowaniu. Gra jest szybsza i krótsza. Obaj panowie nie są głównymi aktorami w tegorocznym ATP. Są to jednak nazwiska rozpoznawane. Nie grali do tej pory ze sobą więc trudno na tej podstawie coś wyrokować. Przeważa forma Gasquet który może mieć jeszcze większe problemy z powodu przejścia z trawy na ziemię.
12:00 # R. Gasquet - A. Montanes # 2:0 # 2.05 # Pinnacle
Dzisiaj o godzinie 12:00 rywalizację tenisistów w Stuttgarcie zacznie jeden z głównych faworytów do zwycięstwa turnieju - Richard Gasquet. Jest on moim pewnym faworytem nie tylko do zwycięstwa turnieju, lecz także do dzisiejszego zwycięstwa w dwóch setach. Znajduje się on aktualnie na 15 miejscu w rankingu ATP. Bywało lepiej, on sam o tym wie, lecz teraz może to nadrobić, aby znowu wejść do pierwszej "dziesiątki". W tym roku rozegrał już 29 spotkań, z czego zdołał wygrać szesnaście pojedynków, 13 przegrał. Dzisiaj przyjdzie mu się zmierzyć z Hiszpanem Albertem Montanesem, który zajmuje 70 pozycję w rankingu ATP. W tym roku ma podobny bilans jak Gasquet. Wygrał 13 spotkań, 15 przegrał. W tym turnieju idzie mu nawet dobrze, lecz na tym już koniec. Typuje dzisiaj na 2:0 dla Francuza i myślę, że spokonie wejdze. Odbyły się już dwa spotkania pomiędzy tymi graczami. Dwa razy górą był Richard, raz wygrał 2:0, a raz 2:1.
_________________ Otrzymaj 150$ bonusu od pokerstrategy za rozwiązanie quizu! Napisz do mnie na PW lub GG, a pomogę Ci w rozwiązaniu tego quizu Najpierw jednak zarejestruj się z poniższego banera.
Wysłany: 2008-07-11, 11:14
11.07.2008 16:15 # Kohlschreiber P. v Del Potro J.-M. [Exact Score] # 2:1 # 4.26 # 10 # Pinnacle
Jest to 1/4 finału turnieju w Stuttgarcie. Rozstawiony z 4 Niemiec w 1 rundzie mial wolny los, w 2 ogral 6-3 6-3 Schukina. Del Potro z kolei w 1 rundzie wygral z Korolevem 6-3 7-5, w 2 pokonal Bolleliego 6-3 3-6 6-3. Obaj zawodnicy rzadko grają mecze 3 setowe. Obaj także nieźle prezentują się w ostatnich turniejach i liczę, że dzisiaj będzie długi mecz. Del Potro ostatnio był w polfinale w Hertogenbosch oraz 2 rundzie na Wimbledonie. Niemiec co prawda przegrał 0:3 w 1 rundzie w Wimbledonie, ale świetnie gra z głębi kortu, a to podstawa w wymianach na ziemi. Daję 2:1 dla wyżej sklasyfikowanego zawodnika, jakim jest Niemiec.
Sparing Hajduka Split czołowego klubu Chorwackiego z, zespołem grającym w Serie A, a mianowiceie Neapol. Faworytem jest Neapol, jednak sparingi dotychczas które obstawiałem nie trafiłem więc dziś, stawiam naodwrót. Kurs 2,70 bardzo możliwy do trafienia. Po drugie Hajduk zagra u siebie, i może przy odrobinie szczęscia wygra.
Na razie Polacy zajmują pierwsze miejsce w swojej grupie jednak gra pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Bilans 5-3 nie wrózy niczego dobrego, Japonia ma 4-4. Właściwie to zagraliśmy tylko jeden dobry mecz w tej LŚ, właśnie z Japonią, wygrany 3:0. Dwukrotne pokonanie Japończyków daje nam niemal pewny awans do Rio de Janeiro. Ale nie sądzę, abyśmy dzisiaj zagrali ładny i dobry mecz i wygrali z Japonią 3:0. Spodziewam się ciężkiej przeprawy i w tym meczu może się wszystko zdarzyć. W naszym zespole dzisiaj na pewno zagra Woicki i Wika. Pierwszy bierze ślub a drugi jest jego świadkiem. Problemy ze zdrowiem ma Zagumny więc jest duże prawdopodobieństwo, że zagra Łukasz Żygadło. O sile japońskiej siatkówki decyduje z pewnością gra w obronie. Swoje w ataku na pewno zrobią Yamamoto i Koshikawa. Japończycy tylko dwukrotnie przegrali różnicą 12 pkt lub więcej, w tym raz w spotkaniu z Polakami. W drugim meczu było akurat 12 pkt. przewagi (przegrana z Chinami 2:3). Polakom natomiast dwukrotnie udało się tylko osiągnąc przewagę 12 pkt. lub więcej. Nie sądzę, aby dzisiaj Japonia dała się stłamsić naszym, którzy niestety od Mistrzostw Świata w 2006 roku, grają bardzo słabo i przegrywają z kim popadnie.
Spotkanie: Igor Andreev - Marin Cilic
Typ: DW 0-2
Kurs: 3,7
Bukmacher: BAH
Spotkanie ćwierćfinałowe turnieju ATP na "mączce" w szwajcarskim Gstaad.Faworytem nie widzieć czemu u bukmacherów jest Rosjanin.Jak dla mnie w ostatnim czasie nie prezentuje nic szczególnego a 34 pozycja w światowym rankingu to kwestia dni,tygodni bo Andreev z turnieju na turniej co raz słabiej sobie poczyna.Zupełnie inaczej jest z Chorwatem Marinem Ciliciem.Półfinał w Nottingham ,czwarta runda Wimbledonu i teraz dobry występ w Gstaad gdzie ma nawet szansę na wygraną.Jak dotychczas obaj panowie mieli raz okazje zmierzyć swoich sił na przeciw siebie.Przed dwoma laty u siebie w Zagrzebiu lepszy okazał się Cilić.Myślę że stać go na zwycięstwo w dwóch gemach biorąc pod uwagę słabą dyspozycję rywala...