11.06.2006#3:40# Arizona Diamondbacks - New York Mets# Arizona -1.5 #2.25#10# unibet
Arizona zanotowała serię 5 porażek z rzędu i wydaje mi się, że jak na lidera dywizji jest to ilość wystarczająca. Oni chyba też tak myślą bo w dzisiejszym spotkaniu z Metsami będzie rzucał Brandon Webb, który póki co ma najlepszy wskaźnik ERA w całej lidze w tym sezonie. jako, że kurs na Moneyline mało kuszący, ja proponuję handicap.
Typy : 4/ 9 + obecnie 1 w toku
Suma zaiwestowanych stawek : 85
Wygranych stawek: 78.5
Zysk: -6.5
Yeld: -8%
Ostatnio zmieniony przez grossvan 2006-06-10, 23:00, w całości zmieniany 1 raz
Faworytami spotkania są gracze Meksyku, którzy razem z Portugalią są typowani do wyjścia z grupy(D). Meksyk jest bardzo solidnym i poukładanym zespołem ,co pokazał w ubiegłym roku na Pucharze Konfederacji, gdzie doszedł aż do półfinału. Dotychczas oba kraje zagrały przeciwko sobie tylko raz – w meczu towarzyskim Meksyk wygrał z Iranem 2:1. W dzisiejszym meczu liczę na powtórzenie tego wyniku.:)
Oddanych typów: 2/2 + 1 w toku
Zainwestowanych stawek: 20
Wygranych stawek: 32,5
Zysk: 12,5
Yeld: 62,5%
Jak dla mnie Iran wcale tego spotkanie nie musie przegrac choc na pewno nie sa faworytami mysle ze jak maja przegrac to napewno nie za wysoko roznica jednej bramki .Mam nadzieje ze po pierwszej polowie wynik bedzie remisowy 0-0.
Typy : 3/ 10+ obecnie 1 w toku
Suma zaiwestowanych stawek : 100
Wygranych stawek:75
Zysk:-25
Yeld: -25%
Angola - Portugalia ( prowadzenie - wygra ) w tym zakładzie chodzi o to że druzyna ktora wysunie sie na prowadzeinie wygra caly mecz. Angola jest to debiutant na tych mistrzostwach i nie sadze zeby nawet podjela walke. Juz dwie niespodzianki na tych MS sie wydarzyly wieęc dzisiaj powinien byc ` normalny ` dzien. Portugalia jest faworytem grupy D oraz wicemistrzem naszego lądu. Takie gwaizdy jak Figo , Ronaldo , Smao, Paulta napewno strzela kilka brameczekpolecam zagrac
11.06.2006 17.00 # Sweden v Iceland 0:3.5 # 1 # 1.85 # 10 # Gamebookers
Ostatnio spotkali sie w 2002roku i zagrali 2 razy i obydwa pewnie Szwedzi pokonali Islandie. Sadze, ze dzisiaj rowniez Szwedzi pewnie pokonaja Islandczykow.
Typy : 5 / 7 + 1 w toku
Suma zaiwestowanych stawek : 70
Wygranych stawek: 97.8
Zysk: 27.8
Yeld: 39.71%