Dzisiejsza konfrontacja dla oby dwu ekip będzie wygladać jak mecz towarzyski, ponieważ Hiszpania jak i Bułgaria nie mają już żadnych szans na wyjeździe z grupy A, dlatego że jedna jak i druga ekipa w ostatnich dwóch rozegranych spotkaniach nie zdołała zdobyć ani jednego pkt.
Na czele tabeli grupy A jest drużyna Niemiec, która najpierw po emocjonującym i zaciętym spotkaniu w końcu pokonał 2:1 Hiszpanie by później praktycznie bez żadnych problemów rozwalić ekipę Bułgarii aż 3:0.Z kolei drugie miejsce jest zajęte dla Wegrów, którzy nie mal szczęśliwie znaleźli się na tej pozycji, o czym świadczą dwa wygrane spotkania z Bułgarią 0:1 i Hiszpanią także 0:1, tym razem według mnie z Niemcami jednak polegną nawet 0:2.No nic wracamy do dzisiejsze spotkania pomiędzy najsłabszymi ekipami grupy A, Bułgarią i Hiszpanią.Jak już wspominałem w dzisiejszym meczu jedna ani druga drużyna nie ma nic do stracenia, chyba że będą chcieli się pokusić o trzecią pozycje w tabeli.Być może i tak będzie dlatego więc ja mocno zastanowiłem się w tym spotkaniu postawić na under.2.5., który jest bardzo prawdopodobny że wejdzie, ponieważ jak zauważyliście jedna jak i druga drużyna ostatnio zbyt dużo bramek nie strzela i według mnie ten mecz dzisiejszy za kończy się minimalnym zwycięstwem Hiszpanów 1:0.